spot_img
10.1 C
Târgu Jiu
joi, aprilie 18, 2024
Altele
    AcasăSportNume mari ale fotbalului românesc, la meciul caritabil pentru antrenorul Florin Bejinaru

    Nume mari ale fotbalului românesc, la meciul caritabil pentru antrenorul Florin Bejinaru

    Un meci de fotbal caritabil va avea loc marți, 4 aprilie, de la ora 18.00, în Sala Sporturilor din Târgu Jiu. Printre cei care vor putea fi văzuți pe parchetul Sălii Sporturilor se vor număra legendele Universității Craiova Sorin Cârțu, Aurel Țicleanu, precum și actualul antrenor al Universității Craiova, Eugen Neagoe. Banii obținuți vor fi donați fostului jucător de la Pandurii Târgu Jiu, antrenorul Florin Bejinaru, care se confruntă cu probleme de sănătate.
    „Printre foștii jucători ai echipei naționale care au fost invitați să joace la meciul caritabil organizat de Pandurii Old Boys la Târgu Jiu, pentru a-l ajuta pe antrenorul Florin Bejinaru, se numără o serie de foști antrenori ai echipei Pandurii Târgu Jiu.
    Meciul caritabil care are scopul de a strânge banii necesari tratamentului fostului antrenor al echipei Pandurii, Florin Bejinaru, va aduce pe parchetul sălii foști mari jucători ai echipei naționale din mai multe generații, dar și foști jucători ai echipei Pandurii, din diferite generații.
    Printre foștii antrenori ai echipei Pandurii, dar și foști jucători ai echipei naționale se vor număra: Sorin Cârțu, Emil Săndoi, Eugen Neagoe, Aurel Țicelanu, Rică Neaga, Florin Prunea, Emil Dică și Cristi Pustai dar și o serie de nume surpriză de la care organizatorii așteptau încă o confirmare a prezenței.
    Din echipa consacrată a celor de la Pandurii Old Boys nu vor lipsi Nelu și Doru Mihuț, Porojnicu, Catană, Olaru, Marinescu, Cățelu, Ionel Marius, Eșeanu, Mladin sau Sorin Găman. O altă echipă de old Boys care va juca pe parchetul sălii va fi cea formată din foștii colegi de generație ai antrenorului Florin Bejinaru, majoritatea fiind acum antrenori la Târgu Jiu.
    Antrenorul Florin Bejinaru, susținut pentru a se lupta cu o boală grea
    Organizatorii i-au invitat, pentru a da lovitura de începere la cele două meciuri care se vor juca și pe foștii panduri Bebe Dorobanțu și Cornel Grama.
    Inițiatorii evenimentului precizează că de organizarea pe plan local a acestui eveniment se vor ocupa cei de la gruparea Pandurii Târgu Jiu Old Boys, cu sprijinul Primăriei Târgu Jiu și al AJF Gorj, printre cei implicați în acest eveniment fiind publicistul Dorin Brozbă, Dan Marinescu, Mihai Stelescu și Ionel Marius.
    Cu ocazia acestui eveniment, AJF Gorj scoate la vânzare o serie de mingi de la Campionatul Mondial, fiind puse, de asemenea, la dispoziția colecționarilor și cărți din edițiile limitate din istoria clubului Pandurii semnate de Dorin Brozbă, toate încasările urmând să fie donate acestei cauze pentru care se organizează acest eveniment caritabil, salvarea antrenorului Florin Bejinaru“, se arată într-un comunicat al „Pandurii Târgu Jiu Old Boys“.
    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: