spot_img
15.2 C
Târgu Jiu
luni, septembrie 30, 2024
Altele
    AcasăNews AlertFinal de coşmar pentru Minerul Motru

    Final de coşmar pentru Minerul Motru

    Motrenii vor încheia cel mai negru sezon din ultimii ani cu un joc în deplasare

    Şapte ani au aşteptat cei de la Motru să revină în Divizia B. Acum, după doar un sezon, gorjenii revin în Liga a 3-a şi recunosc că nivelul eşalonului doi este mult prea puternic faţă de forţele lor. „Nu am făcut faţă în Liga a 2-a, acesta este adevărul. După cum ne-am prezentat, merităm să retrogradăm”, spune directorul sportiv al minerilor, Mihai Cernica.

    Ultimul joc, ultimul chin

    Minerul Motru va juca în ultima etapă a campionatului în deplasare la Olimpia Satu Mare. Un meci de vacanţă, fără miză, însă care trebuie să se joace. Cei de la Minerul Motru, împăcaţi fiind cu soarta spun că merg la Satu Mare să joace, să bage în teren cât mai mulţi tineri, şi să pună stop unui sezon negru. „Sâmbătă de la ora 11.00 vom juca la Satu Mare cu Olimpia, un meci în care nu avem ce pierde sau câştiga. Am decis să luăm şi juniori în lot, 4-5 juniori vor face deplasarea, iar 2-3 dacă nu toţi vor fi în teren”, a declarat directorul sportiv al minerilor, Mihai Cernica. Acesta spune că jocul de la Satu Mare este unul de vacanţă şi atât. „Este ultimul joc, şi e normal să joace şi juniorii. Repet, nu avem ce pierde sau câştiga. Acum nu ştiu cu ce lot vor aborda şi cei de la Olimpia acest meci. noi eram decişi şi acum două etape, când trebuia să jucăm acasă cu UTA să dăm credit juniorilor. Le oferim posibilitatea să joace acum chiar dacă o vor face într-un meci fără miză şi doar pentru palmares”, a mai spus Cernica.

    Repetă anul şi la anul?

    Minerul Motru a fost ca un elev care a rămas repetent. Din păcate pentru motreni, sezonul care se va încheia în week-end a fost unul al umilinţelor, ceea ce nu este de dorit, însă care se poate repeta şi la anul. Dacă la Adunarea Generală din 28 iunie se va vota pentru ca Liga a 2-a să aibă 14 echipe, atunci, minerii rămân în eşalonul doi chiar dacă pe criteriu sportiv au retrogradat. „Încă un an de umilinţe ar fi prea mult. Dacă va fi să rămânem în Liga a 2-a avem nevoie de ajutorul celor de la Pandurii care să ne ajute cu jucători”, a mai declarat Cernica.

    Articolul precedent
    Articolul următor
    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!