spot_img
12.9 C
Târgu Jiu
miercuri, octombrie 2, 2024
Altele
    AcasăNews AlertDuel pentru Europa !

    Duel pentru Europa !

    – Meci de patru puncte între moldoveni şi olteni

    Echipa de handbal Energia Pandurii va juca sâmbătă de la ora 11.00 în deplasare la Bucovina Suceava. Un meci de care pe care între două echipe care se bat pentru un loc de cupă europeană. La prima vedere moldovenii sunt favoriţi prin prisma faptului că joacă pe teren propriu, însă oltenii promit că nu vor merge la Suceava pentru a face doar simplu act de prezenţă.

    „Totul depinde de noi”

    Calculul hârtiei poate fi dat peste cap de către echipa oaspete. Energia chiar are o şansă mare de a obţine un rezultat favorabil pe terenul din Suceava şi asta pentru că trupa moldoveană nu traversează o perioadă prea bună. Din păcate, nici Energia nu a rupt gura târgului în ultima etapă de campionat, aşa că orice se poate întâmpla. „Dacă e misiune posibilă sau imposibilă la Suceava, depinde doar de noi. O putem face să fie posibilă în funcţie de cum o să cum vom aborda acest joc. Sper să fie un altfel de joc faţă de cel cu Oradea, sper să facem un joc bun. Cel mai mult contează rezultatul, dar contează şi ce impresie laşi. La meciul cu Oradea a contat rezultatul, dar impresia pe care am lăsat-o n-a fost strălucită, să sperăm că şi la Suceava vom juca prost, dar să câştigăm, dar mă îndoiesc pentru că Suceava este o echipă puternică şi vom avea un meci foarte greu acolo”, spune antrenorul Energiei, Liviu Andrieş. Tehnicianul gorjenilor ştie că meciul de sâmbătă dimineaţa este unul foarte greu. „Este un meci cu o echipă cu aceleaşi puncte ca şi noi, dar cu un golaveraj mai bun, este un meci de care pe care între echipele ocupante ale locurilor patru şi cinci. Orice victorie şi orice punct adus de afară contează enorm în situaţia actuală a campionatului şi a clasamentului în lupta pentru cupele europene, aşa că orice punct sau orice victorie adusă de noi de la Suceava reprezintă un mare câştig. Vom vedea dacă vom reuşi să materializăm această dorinţă a noastră”, a mai spus Andrieş.

    „Sunt favoriţi”

    Din punctul de vedere al lui Andrieş, Suceava pleacă cu prima şansă. „Sunt favoriţi, joacă pe teren propriu şi pleacă cu acest statut, dar şi noi am pornit cu acest statut cu Oradea şi era să o comitem. Depinde numai şi numai de cum vom aborda acest joc şi de dorinţa jucătorilor de a participa la joc. Atuurile noastre ar trebui să fie dorinţa noastră de victorie şi forţa grupului. Dacă ne dorim întradevăr victoria şi vom juca în echipă le vom pune mari probleme celor de la Suceava chiar dacă vom avea un meci foarte, foarte greu. Dacă nu vom fi 100% apţi din punct de vedere fizic şi psihic nu vom reuşi să câştigăm acest meci, dar nu avem nimic de pierdut. Mergem să jucăm şi ce contează cel mai mult este să doreşti să joci şi să pui suflet în ceea ce faci”, a mai declarat tehnicianul gorjenilor.

    Restanţe financiare de două luni

    Un singur lucru îl nemulţumeşte pe Andrieş, întârzierea plăţii salariilor către jucători. Astfel, au trecut deja două luni de la ultimii bani încasaţi, iar această întârzierea ar putea afecta starea de spirit a handbaliştilor. „Băieţii nu şi-au primit salariile de două luni, au înţeles şi sperăm că acest lucru nu va conta. Totuşi, atunci când eşti cu burta goală, aportul şi exprimarea în teren sunt afectate. Am vorbit cu băieţii, au înţeles, iar domnul preşedinte a promis că în această săptămână se vor achita o parte din salarii. Vom vedea ce va fi. Ne afectează, dar asta este”, a încheiat Andrieş.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!