spot_img
16.3 C
Târgu Jiu
sâmbătă, octombrie 5, 2024
Altele
    AcasăNews AlertMAI: neregulile constatate la renovarea Primariei Tg-Jiu

    MAI: neregulile constatate la renovarea Primariei Tg-Jiu

    Trei persoane din Târgu Jiu, bănuite că prin diferite activități ilicite ar fi facilitat efectuarea de lucrări de construcție fără respectarea prevederilor legale, la o clădire monument istoric, au fost reținute în această seară.

    Polițiștii gorjeni cercetează două dintre persoanele în cauză pentru abuz în serviciu. Astfel, una dintre acestea ar fi eliberat un aviz fără respectarea prevederilor legale aplicabile în cazul clădirilor monument istoric și nu ar fi anunțat organele abilitate în legătură cu neregulile constatate.

    Cealaltă persoană cercetată pentru abuz în serviciu este bănuită că ar fi demarat lucrări de construcție la clădirea monument istoric, fără a efectua demersurile necesare în vederea obținerii autorizării, deși cunoștea necesitatea actului în cauză, ulterior încercând să intre în legalitate prin obținerea unei autorizații de construire.

    De asemenea, a treia persoană este cercetată pentru favorizarea infractorului, acesta fiind bănuită că ar fi îngreunat activitatea investigativă în cauză prin întocmirea de documente care atestau împrejurări nereale referitoare la situația lucrărilor efectuate, încercând astfel să creeze o aparență de legalitate a lucrărilor efectuate.

    Față de cele trei persoane a fost luată măsura reținerii, urmând a fi prezentate magistraților cu propunere de arestare preventivă.
    SURSA: Ministerul Afacerilor interne

    Articolul precedent
    Articolul următor
    Te-ar mai putea interesa

    1 COMENTARIU

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!