spot_img
17.6 C
Târgu Jiu
vineri, octombrie 4, 2024
Altele
    AcasăActualitateVremea schimbării la Pandurii

    Vremea schimbării la Pandurii

    După înfrângerea şi eliminarea din Cupa României, speculaţiile privind schimbările de la Pandurii devin certitudini. Aurel Ţicleanu va fi, cel mai probabil, noul preşedinte al Pandurilor, iar Edi Iordănescu, noul antrenor. Rămâne de văzut dacă vor mai fi şi alte schimbări în plan administrativ. Dezamăgit de echipa de fotbal se arată şi primarul Florin Cârciumaru care la Acces Tv a declarat că trebuie făcute schimbări la conducerea clubului şi căutate soluţii în altă parte.

    Cel mai probabil aceste schimbări vor avea loc după ultimul meci din acest tur de campionat împotriva ultimei clasate Rapid Bucureşti. Nu este echipa nimănui, este a oraşului, a cetăţenilor! Declaraţia aparţine primarului Florin Cârciumaru care, ieri, la Acces Tv, a declarat, dezamăgit de înfrângerile acumulate de Pandurii, că este timpul să se facă schimbări majore la conducerea clubului. Dacă oamenii puşi în funcţie să aducă performanţe echipei nu pot face acest lucru, atunci este timpul ca aceştia să lase cale liberă altora. „Pentru cetăţeni trebuie să analizăm cu simţ de răspundere şi indiferent cine este pe un anumit post în administraţie, pe un post în conducerea tehnică a echipei, dacă rezultatele nu sunt cele aşteptate de suporteri, de cetăţenii municipiului Târgu-Jiu, trebuie să găsim loc în altă parte pentru cel care nu poate da randamentul scontat. Trebuie mers până acolo încât să găsim înlocuitori”, a declarat Florin Cârciumaru, primar Târgu-Jiu.

    Aşteptat punctul de vedere final

    O părere nu tocmai bună despre situaţia actuală a clubului are şi preşedintele Consiliului Judeţean Gorj, Ion Călinoiu, dar acesta spune că se cade ca public să se facă nu speculaţii care să alimenteze şi mai mult zvonurile, ci se va aştepta un punct de vedere final, o dată cu dispunerea unor măsuri clare. Este o situaţia grea şi cred că se impugn măsuri organizatorice la Clubul Pandurii.Vom analiza în cursul zilei împreună cu membrii fondatori ai Asociaţiei sportive Pandurii Tg Jiu, fireşte puterea cuvântului o are finanţatorul, CE Oltenia.După ce vom discuta de o decizie, vom vorbi şi de măsuri organizatorice”, a declarat Ion Călinoiu, preşedintele Consiliului Judeţean Gorj.

    Călinoiu mai spune că este păcat totuşi ca un lot cândva valoros acum să piardă meciuri fără nicio explicaţie, dar va susţine în continuare o echipă care va şti să lupte din toate punctele de vedere.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!