spot_img
15 C
Târgu Jiu
marți, aprilie 30, 2024
Altele
    AcasăSocialMoş Nicolae, la Fărcăşeşti

    Moş Nicolae, la Fărcăşeşti

    Primii care s-au întâlnit în acest an cu Moş Nicolae au fost copiii din Fărcăşeşti, şi asta pentru că, aşa cum au spus părinţii şi autorităţile locale, cei mici au fost cuminţi. Programul artistic susţinut l-au convins pe moşul de acest lucru, motiv pentru care Moş Nicolae nu a venit cu nuieluşe, ci cu tolba plină de daruri.

    Prima oprire a lui Moş Nicolae a fost la grădiniţa Liceului Tehnologic Roşia -Jiu. Vineri, dis de dimineaţă, cei mici s-au pregătit de întâmpinarea moşului, toţi fiind cu gândul la cadourile mult aşteptate. După ce au asistat cuminţi la sceneta oferită de autorităţile locale, cei mici au avut ocazia de a face cunoştinţă cu Moş Nicolae, acesta fiind pretenţios din fire, le-a oferit cadourile doar după ce micuţii i-au spus poezia pregătită. Cum era aşteptat cu mare nerăbdare, Moşul a ajuns şi la Căminul Cultural, acolo unde programul artistic susţinut a făcut ca emoţiile să fie şi mai mari. Şi în Fărcăşeşti jucăriile şi dulciurile s-au aflat în preferinţele celor mici. Că au fost mai nazdrăvani sau mai cuminţi, Moş Nicolae nu a făcut diferenţă, cu toţii primind cadourile venite prin partea Primăriei şi a Consiliului Local Fărcaşeşti. Viceprimarul localitaţii Fărcăşeşti, Mihai Vasile, a declarat că, alături de primarul Dănuţ Bălu şi de consilierii locali, au încercat să răsplătească preşcolarii pentru implicarea lor, în activitaţile didactice. „Cei mici ne-au demonstrat că merită ca Moş Nicolae să poposească la ei, copiii au fost cuminţi, iar surprizele oferite de noi sunt pe măsura aşteptărilor”, a spus viceprimarul Mihai Vasile.

    Moş Crăciun, mai încărcat

    Alături de consilierii locali, de o implicare maximă a dat dovadă şi primarul Dănuţ Bălu, acesta susţinând că se depun toate diligenţele necesare pentru ca Moş Crăciun să fie unul darnic cu toţi elevii din localitate. „Vom încerca să găsim soluţii pentru a oferi o masă îmbelşugată de Crăciun familiilor cu probleme sociale, prin căutarea de sponsori. Moş Crăciun va aduce cadouri pentru aproximativ 600 de elevi, inclusiv pentru cei de la clasele de liceu. Iar anul 2014, se va încheia cu un frumos foc de artificii, acesta ajutându-ne să împuşcăm şi anul 2015. Sperăm ca anul 2015 să fie la fel de bun ca cel actual, atât din punct de vedere investiţional, cât şi din punct de vedere al bunului mers în localitate”, a precizat primarul Dănuţ Bălu. Pentru localnicii din Fărcaşeşti, anul 2014, a însemnat printre alte lucrări, realizarea sistemelor de canalizare, alimentare cu apă, realizarea drumului de la Moară, de platforme bituminoase la Căminul Cultural şi la Şcoala „Victor Popescu”, realizarea de parcări, dar şi construirea unei grădiniţe la Liceul Roşia Jiu.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: