spot_img
8.4 C
Târgu Jiu
miercuri, octombrie 2, 2024
Altele
    AcasăNews Alert"Avem un nucleu bun de jucători, de valoare"

    „Avem un nucleu bun de jucători, de valoare”

    Tot Edi Iordănescu: „Ne lipsește un fundaș central”

    Pandurii și-a încheiat ieri munca în Turcia și a revenit în țară. De mâine, elevii lui Edi Iordănescu vor începe munca la Târgu-Jiu în vederea reluării sezonului de primăvară, iar marți, 17 februarie de la ora 19:00 vor intra în teren pentru a se lupta cu Dinamo într-un meci ce va conta pentru semifinalele Cupei Ligii, manșa tur.

    Credit staff-ului

    Aflați în buza retrogradării, cei de la Pandurii își fac curaj pentru retur. Cu bateriile încărcate, elevii lui Iordănescu trebuie să șteargă imaginea urâtă arătată de echipă anul trecut, atunci când rezultatele negative s-au lipit scai de gorjeni. „Urmează un retur de foc, suntem în zona minată a clasamentului, în partea a doua, cu -9 în clasamentul adevărului, doar cu 18 puncte… Jucăm acasă cu Universitatea Craiova primul meci și va fi infernal pentru echipa noastră, dar ne vom pregăti bine. Jucătorii își doresc foarte mult să aibă un retur foarte bun care să scoată echipa din această zonă fierbinte a clasamentului. Am foarte mare încredere în ei, am foarte mare încredere și în tânărul tehnician al echipei, Edi Iordănescu, și în staff-ul său. Sunt tineri toți și își doresc și ei să ajungă și la echipei mai mari decât Pandurii”, spune președintele Pârvulescu.

    Concluziile antrenorului

    Așadar, cei care trebuie să scoată corabia la mal sunt jucătorii și antrenorul. Edi Iordănescu are misiunea de-a aduce pe linia de plutire echipa târgujiană, o echipă cu un lot bun dacă-i punem la socoteală pe Eric și Pintilii. „Pandurii are un nucleu bun de jucători, cu calitate, cu valoare”, spune Edi Iordănescu. Totuși, tehnicianul a sesizat și anumite minusuri în jocul echipei sale. „Același lucru era și în tur și nu au reușit decât 4 victorii și un golaveraj foarte modest, puține goluri marcate i foarte multe primite, din punctul meu de vedere, a cincea sau a șasea cea mai slabă apărare din Liga 1. Aici am încercat să intervin cel mai agresiv, să lucrăm, să punem la punct, din păcate organizarea de joc nu se face în timp scurt, e nevoie de automatisme, avem nevoie de timp. Plus, neavând nici efectivul complet ne-a dat puțin planurile peste cap, antrenamentele tactice, am nevoie de efectiv complet ca să pot să lucrez. Este târziu să vină acum un fundaș central, timpul e scurt, ținem cont că și Nikola este nou venit, măcar să rezolvăm această situație, altfel e o problemă foarte mare. Îl avem pe Christou Paraskevas care vine după o operație și nu este încă apt, este încă în perioada de recuperare plus Erico care s-a operat și el”, a declarat Edi Iordănescu.

    Nu se bucură de penalizarea CFR-ului

    Penalizarea CFR-ului cu 24 de puncte nu le-a adus pandurilor un motiv de bucurie chiar dacă echipa gorjeană prin această decizie a mai urcat un loc în clasament. „E greu de vorbit, nu suntem fericiți chiar dacă această situație ne avantajează cu punctele și clasamentul. Noi trebuie să ne punem și în locul lor. E munca unor băieți fără nicio vină, care au muncit, care s-au antrenat, iar acum s-a întâmplat ce s-a întâmplat… Nu e o fericire. Suntem colegi, suntem profesioniști toți și nu ne putem bucura de o astfel de situație. Noi trebuie să ne vedem de treburile noastre, să facem ce ne cere antrenorul, să urcăm în clasament și după aia vedem ce decide Federația. Nu ne bucurăm pentru ce li se întâmplă celorlalți, dar fotbalul e o viață pentru toți, ea continuă”, a comentat Eric de Oliveira. Și președintele Eugen Pârvulescu a comentat situația depunctării CFR-ului. „Nu sunt vești bune, sunt vești triste pentru fotbalul românesc și ne îngrijorează tot ce se întâmplă în fotbalul românesc în aceste momente”, a comentat Pârvulescu. Același punct de vedere l-a avut și Edi Iordănescu. „Nu pot să spun că mă bucură ce se întâmplă la CFR Cluj, la Petrolul, chiar dacă în momentul de față pe noi ne avantajează unele lucruri. CFR-ul a fost depunctată și a ajuns pe ultimul loc. Nu am cum să mă bucur, are de suferit fotbalul românesc și, în final, toți care suntem implicați în el”, a încheiat Edi Iordănescu.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!