spot_img
14.5 C
Târgu Jiu
marți, aprilie 30, 2024
Altele
    AcasăEvenimentŞi-a ucis mama cu cinci lovituri de cuţit

    Şi-a ucis mama cu cinci lovituri de cuţit

    A vrut să-şi sperie cumnatul, care îi datora o sumă de bani, dar a ajuns să-şi omoare propria mamă. Şi asta pentru că, femeia i-a ieşit în cale, în timp ce bărbatul era orbit de furie. Vorbim despre o crimă cutremurătoare, care a avut loc la miezul nopţii în localitatea Moi, din comuna Bâlteni, faptă ce îl va trimite pe agresor, după gratii, pentru o lungă perioadă de timp.

    O femeie, de 67 de ani, din comuna gorjeană Bâlteni a avut parte de o moarte cruntă, după ce propriul ei fiu i-a aplicat mai multe lovituri de cuţit în zona abdominală şi toracică. Mobilul crimei l-a constituit o datorie, pe care cumnatul criminalului o avea la el. Oribila crimă a avut loc la miezul nopţii, când individul orbit de furie şi-a pierdut controlul, înjunghiindu-şi mortal propria mamă. Vecinii au ieşit din case la vederea Poliţiei, fără să ştie însă că acolo s-a petrecut o crimă. Ginerele femeii a fost cel care a anunţat că şi-a găsit soacra în agonie. Femeia a fost transportată la spital, unde medicii nu au mai putut face altceva, decât să constate decesul. La faţa locului au ajuns şi poliţiştii, însoţiţi de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj. „Se pare că pe fondul unor discuţii mai aprinse, pe tema unor sume de bani, fiul victimei a înjunghiat-o de mai multe ori”, a declarat procurorul de caz, Emil Moţa.

    „Mi-am pierdut controlul”

    Agresorul a povestit că şi-a pierdut controlul, din cauză că nu-şi mai vedea banii, împrumutaţi cumnatului său. „Pe cumnatul meu vroiam să-l sperii. El era cel vizat nu mama, dar când am văzut că se ridică de pe fotoliu mi-am pierdut controlul şi nu m-am mai putut stăpâni. Atunci am înfipt cuţitul de mai multe ori în mama. Acum regret din plin ce am făcut, dar totul a pornit de la nişte bani, pe care eu i-am dat cu împrumut cumnatului meu şi nu i-a mai returnat. Aveam de recuperat 2.000 de lei şi încă 400 de lei pe care i-am dat”, a povestit, plin de regrete, Nicolae Cruceru, în vârstă de 42 de ani. Vecinii familiei ştiu doar că femeia care a fost ucisă îşi iubea fiul, care i-a adus moartea, în pragul Sărbătorilor Pascale. Individul, în vârstă de 42 de ani, acuzat de omor calificat, a fost ieri, condus în faţa judecătorilor cu propunere de arestare preventivă. În urma probelor adunate la dosar, judecătorii au decis să-l trimită în arest pentru 29 de zile. „Bărbatul în vârstă de 42 de ani este acuzat de omor calificat a fost arestat preventiv pentru 29 de zile”, a menţionat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Gorj, subinspector, Bogdan Scafeş. Dacă va fi găsit vinovat, agresorul riscă să stea mult timp în spatele gratiilor.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: