spot_img
18.2 C
Târgu Jiu
duminică, octombrie 6, 2024
Altele
    AcasăRaspunsuriCredeţi că micile partide anunţate pe scena politică, PSRO, UNPR, ALDE şi...

    Credeţi că micile partide anunţate pe scena politică, PSRO, UNPR, ALDE şi Partidul Primarilor vor afecta actuala Guvernare?

    „În mare lucru nu o să se întâmple nici dacă învie PCR cu Ceauşescu. Răul ce reprezintă actuala clasă politică nu mai poate fi stopat. Partidele mari, PSD şi PNL, vor continua să distrugă ţara, iar partide mici ca UNPR, PSRO sau care mai sunt nu vor face decât să încerce să rupă şi ele din ciolan. Pentru noi, oamenii de rând, nu se va schimba nimic”, crede un pensionar.

    „Am mare încredere în UNPR şi PNL că vor face alianţă şi vor da jos Guvernul Ponta chiar din toamnă. Şi-a bătut joc de noi. L-am şi votat, dar regret. Am fugit de PDL, dar am dat de PSD. Nu ştiu singure ce putere ar avea aceste formaţiuni mici. Poate doar să ciupească şi ele câte ceva firimituri. Mergem la vot pentru că încă mai avem speranţa că vom găsi un patriot. Oprea nu face altceva decât să joace la două capete, să se dea bine pe lângă PNL. Poate va ieşi ceva bun pentru România. Suntem dispuşi să încercăm orice variantă politică”, susţine un fost învăţător din Târgu Cărbuneşti.

    „Părerea mea că ALDE şi Partidul Primarilor sau PSRO nu vor funcţiona. Au fost scoase din joben ca să sperie PSD şi PNL, dar nu vor avea sorţi de izbândă. Nu vor rupe nimic, deşi se vor aduna frustraţii, penalii şi nemulţumiţii de la toate partidele. Poate face o figură politică frumoasă UNPR după absorbţia PP-DD”, crede un student din Târgu Jiu.

    Articolul precedent
    Articolul următor
    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!