spot_img
8.4 C
Târgu Jiu
miercuri, octombrie 2, 2024
Altele
    AcasăNews AlertWeekend plin pentru Energia!

    Weekend plin pentru Energia!

    Echipa de baschet are de jucat un derby la Craiova

    Echipa de handbal are meci greu acasă cu Steaua

    Ziua de sâmbătă va fi una aglomerată și plină pentru cei de la Energia. Ambele echipe ale clubului gorjean vor juca în ziua de sâmbătă, iar cei care vor deschide vor fi handbaliștii cu un meci pe teren propriu contra Stelei, joc programat să înceapă la ora 14:15. Apoi, de la ora 17:00, echipa de baschet va intra pe parchet la Craiova contra celor de la SCM U Craiova.

    sport-02-9

    Handbaliștii, presați să câștige

    Startul ratat de sezon al echipei de handbal face ca fiecare meci să fie extrem de important pentru viitorul echipei Energia. Așa se face că târgujienii nu au altă variantă decât victoria în meciul cu Steaua. „Nu, Steaua nu este o echipă de care să ne temem. Totul depinde de noi. Până la urmă nici CSM București nu era de speriat. Deci, Steaua nu este nici ea o echipă de speriat. Mai ales jucând aici, acasă”, spune antrenorul Bozo Rudic. acesta merge mai departe și spune că vrea victoria din acest duel cu steliștii. „Steaua e pe locul 3, dar trebuie să câștigăm pentru că nu avem nicio scuză. Jucăm acasă și sperăm să vină lumea la sală, să ne susțină, să ne împingă de la spate un pic. Eu zic că vom câștiga”, a comentat Rudic. Mergând mai departe, tehnicianul susține că echipa sa trebuie să câștige cât mai multe puncte într-un timp cât mai scurt. „E foarte important acest meci pentru că, după părerea mea, după ce revine și Acatrinei după accidentarea suferită, avem tot ce ne trebuie. Avem și oameni la schimb, lotul este destul de bun și acoperitor pe posturi. Este foarte important și pentru că după acest joc vin meciurile cu Timișoara și Ploieștiul, iar după aceste meciuri va veni o pauză mai lungă în care vom putea munci și noi mai mult. Meciul acesta este foarte, foarte important! Vreau nouă puncte din aceste trei jocuri. Normal că e posibil. Eu sper să le obținem. Repet, e foarte important cum începem, acest meci. Eu o iau pas cu pas, acum ne concentrăm doar pe acest meci”, a încheiat Rudic.

    Baschetbaliștii, joc greu în Bănie

    sport-03-9Cealaltă echipa Energiei va juca tot sâmbătă un meci greu în Bănie contra celor de la SCM U Craiova. „Dacă este să fim cinstiți va fi un joc dificil. Am verificat programul primei părți a campionatului, iar acesta va ficel mai dificil meci pe care îl avem până la finalul turului. Craiova anul acesta pare să fie mult mai puternică decât anul trecut, au multă calitate și experiență. În special după ce Popescu a decis să meargă acolo, Craiova a devenit foarte puternică sub panou. Va fi un meci dificil pentru noi. Noi suntem într-o formă bună ca și performanțe, mai ales din punct de vedere defensiv. Arătăm că suntem mai buni de la meci la meci, totul depinde de noi. Suntem echipa mai bună decât Craiova, dar asta nu e de ajuns pentru a ne asigura victoria. Va trebui pe parcursul celor 40 de minute să avem o concentrare bună, să jucăm bine și să avem același standard defensiv”, a comentat antrenorul Energiei, Antonis Constantinides. Acesta merge mai departe. „Avem șanse să ne impunem. Mergem să câștigăm, nu avem nimic de pierdut, presiunea este pe echipa gazdă. Cunoaștem că dacă vom câștiga acolo vom avea o dinamică foarte bună. Există mult respect pentru echipa opusă, atât pentru antrenor cât și pentru jucători, dar vom merge acolo să ne luptăm pentru victorie. Trebuie să ne îmbunătățim jocul de la meci la meci. Echipa noastră pare mai puternică decât cea de anul trecut, vorbim la nivel de lot nu individual. În acest moment sunt foarte mulțumit de selecția făcută la nivelul jucătorilor români. Jucătorii străini se adaptează din ce în ce mai bine, să ofere mai mult de la meci la meci, sunt foarte optimist. Va fi un meci dificil la Craiova, nimeni nu ne poate garanta că ne vom impune la Craiova, dar noi mergem să câștigăm”, a încheiat Constantinides.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!