spot_img
16.5 C
Târgu Jiu
sâmbătă, octombrie 5, 2024
Altele
    AcasăNews AlertAnaliza lui Porter Troupe

    Analiza lui Porter Troupe

    Căpitanul echipei de baschet Energia, Porter Troupe a fost unul din cei mai buni jucători ai trupei gorjene în acest sezon. Jucătorul american al Energiei a vorbit pentru site-ul numaibaschet.ro despre viaţa pe care a dus-o la Energia până acum. Astfel, jucătorul american a vorbit în termeni laudativi despre colegi, antrenor şi suporteri, însă şi-a spus şi marele regret în ceea ce priveşte sezonul recent încheiat.

    Mai rar s-a văzut ca un jucător american să lucreze bine cu un tehnician sârb. Şi totuşi, Porter Troupe a avut o relaţie foarte bună cu sârbul Slobodan Nikolic. „Pentru mine nu a fost deloc greu, căci am avut o relaţie bună cu coach Nikolic. Să lucrez cu coach Nikolic a fost însă o provocare pe care am acceptat-o cu încântare. Mi-a dat şansa să îmi pun amprenta în jocul practicat şi am învăţat multe de la el”, a comentat căpitanul Energiei, Porter Troupe. Tot jucătorul american a vorbit şi despre cele mai bune meciuri făcute la Energia. „Probabil că meciurile cu Mediaş şi Cluj au fost unele dintre cele mai fericite momente. Au fost două seri extraordinare, atât pentru noi, cât şi pentru fanii care au fost de-a dreptul grozavi şi care ne-au ajutat să câştigăm”, a mai spus Troupe.

    Tot americanul a vorbit şi despre partea urâtă a sezonului. „Meciul cu Sibiu cred că a fost cel mai supărător eşec. Aveam nevoie de victorie, dar am pierdut în ultima secundă. M-am simţit groaznic, mai ales pentru că nu am prea putut să joc din cauza greşelilor personale. A fost ca şi cum am dezamăgit coechipierii atunci când aveau cel mai mult nevoie de mine. Cred şi acum că dacă am fi câştigat atunci, am fi intrat în play-off”, a mai spus Troupe. Despre viitorul apropiat, Troupe susţine că în eventualitatea în care jucătorii din sezonul trecut vor fi păstraţi, atunci echipa se va califica în play-off. „Dacă am avea aceeaşi echipă şi în sezonul următor, am intra cu siguranţă în play-off. Interesul şi atenţia necesare sunt împărţite, căci clubul trebuie să se ocupe atât de secţia de baschet, cât şi de cea de handbal. Banii pentru baschet ar trebui să fie banii pentru baschet, iar cei pentru handbal banii pentru handbal. Cred că au fost investiţi prea mulţi bani în echipa de handbal, ceea ce a făcut din constituirea unei echipe bune de baschet un lucru destul de complicat. De asemenea, nu am avut niciodată suportul arbitrilor, ceea ce este, din nefericire, un aspect important aici, în România. Toată lumea ştie că de cele mai multe ori arbitrii sunt cei care decid soarta meciurilor. Pentru mine acesta este un lucru trist, căci jucătorii şi antrenorii ar trebui să fie cei care câştigă un meci, nu arbitrii”, a mai spus Troupe pentru siteul specializat în baschet.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!