spot_img
12.5 C
Târgu Jiu
sâmbătă, septembrie 21, 2024
Altele
    AcasăActualitatePosturi scoase la concurs, zero candidați!

    Posturi scoase la concurs, zero candidați!

    Doctorii nu sunt atrași de gândul unui job la Spitalul Județean Târgu-Jiu. Acest lucru reiese din dezinteresul manifestat față de posturile care au fost scoase la concurs, chiar și de patru ori în ultimii doi ani, după cum susțin chiar reprezentanții unității medicale. În ultima perioadă, au avut loc înscrieri pentru șase locuri de muncă, însă la unele specializări, nu a existat niciun candidat. Momentan, doar pentru Secțiile Ginecologie s-au înscris trei medici, iar la Medicină Internă unul singur, celelalte posturi de la Boli Infecțioase, Cardiologie, Neuropsihiatrie infantilă, Endocrinologie și Psihiatrie urmând a fi scoase, din nou, la concurs.

    spital

    Posturile unde nu a existat niciun candidat vor fi scoase la concurs și în vara acestui an. . „Din păcate, unele dintre aceste posturi au fost scoase a concurs chiar și de patru ori în ultimii doi ani și degeaba. Nu sunt medici specialiști pe aceste specializări sau poate nu doresc să vină la Târgu-Jiu. Noi am anunțat aceste concursuri așa cum trebuie, s-a aflat de ele. Acum suntem în faza de validare a dosarelor depuse pentru Ginecologie și Medicină Internă. După validarea dosarelor, se vor stabili membrii comisiei. Undeva, până la jumătatea lunii mai, va fi organizat și concursul”, a spus Cătălin Vienescu, reprezentant al SJU Târgu-Jiu.

    Iar puținii tineri care se încumetă să vină la Târgu-Jiu nu par pregătiți pentru promovarea examenului. Un exemplu în acest sens sunt concursurile pentru posturile de la Ginecologie și Ortopedie, unde candidații înscriși au fost declarați respinși la examen. Anul acesta, se vor scoate la concurs două posturi pe specializări precum chirurgie pentru arși și neurochirurgie.

    Te-ar mai putea interesa

    1 COMENTARIU

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!