spot_img
Altele
    AcasăSocialReclamaţi la Colegiul Medicilor

    Reclamaţi la Colegiul Medicilor

     stanciu sjuDacă anul trecut, 16 medici de la Spitalul Judeţean au fost reclamaţi la Colegiul Medicilor, în prima jumătate a acestui an, 11 doctori au ajuns deja în atenţia comisiei. Purtătorul de cuvânt al Colegiului Medicilor, Gheorghe Stanciu, a declarat că în privinţa a doi medici, sesizările nu au fost fondate.

    Aparţinătorii pacienţilor internaţi în decursul acestui an la Spitalul Judeţean  Târgu-Jiu, nemulţumiţi de actul medical prestat, au depus 11 sesizări la Colegiul Medicilor. Până în prezent, comisia constituită a soluţionat doar două dosare. „Cam aceasta este media, în general, pe an, nu putem spune că a crescut numărul sesizărilor”, a precizat Gheorghe Stanciu, purtător de cuvânt al Colegiului Medicilor.

    Comparativ cu această primă jumătate a anului, pe tot parcursul anului trecut la Colegiul Medicilor au fost reclamaţi 16 medici, soluţionate fiind până în prezent doar 12. Prin soluţiile date, comisia a ajuns la concluzia că în cazul medicilor respectivi nu a fost vorba de culpă medicală. „În 2015, am avut 16 dosare, dintre acestea 12 au fost rezolvate şi 4 sunt în curs de soluţionare”, a mai precizat medicul Gheorghe Stanciu.

    Purtătorul de cuvânt al Colegiului Medicilor susţine că la acest organism se depun doar sesizările ce privesc culpa medicală.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: