spot_img
Altele
    AcasăNews AlertPandurii Târgu Jiu ar putea continua și din sezonul următor în Liga...

    Pandurii Târgu Jiu ar putea continua și din sezonul următor în Liga 1

    Marin Condescu încercă să anuleze la TAS retrogradarea din campionat a Pandurilor.

    Pandurii Târgu Jiu a pierdut la „masa verde” partida cu ASA Târgu Mureș din 18 decembrie, după ce jucătorii au refuzat să mai iasă pe teren în a doua repriză. Comisia de Disciplină a depunctat atunci formația gorjeană cu 3 puncte.

    Marin Condescu anunță că acele 3 puncte nu trebuiau scăzute, iar în acest sens va merge la TAS și va ataca inclusiv decizia CEx de omologare a clasamentului. Este al doilea club după FCSB care se adresează Tribunalului de la Lausanne:

    „Există șanse ca Pandurii să rămână în Liga 1. Știți că eu vă tot ziceam pe la conferințe de cele 3 puncte care au fost luate la Târgu Mureș. S-a dat 3-0 pierderea meciului, s-au mai luat încă 3 puncte și amendă. Pentru aceeași faptă, 3 penalități. Treaba lor! Problema e că abia pe 22 mai ne-au comunicat soluția la recurs invocând o excepție că nu l-am făcut la timp. Cum că noi trebuia să facem recursul în 2 zile.

    Ori legislația românească spune că sunt 5 zile. Iar dacă la mijloc este sâmbătă și duminică, adică zile în care nu se lucrează, ele nu sunt luate în calcul. N-au vrut să mă judece pe fond, au refuzat că e tardiv.

    Am terminat azi acțiunile și mâine contestăm decizia CEx de omologare a rezultatelor și clasamentului, contestăm decizia Comisiei de Recurs care e ilegală și atacăm și la TAS. Atacăm și în civil să suspendăm deciziile, asta din partea creditorilor, pentru a nu pune clubul în culpă„. a zis Condescu pentru GSP.ro

     

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: