spot_img
12.5 C
Târgu Jiu
sâmbătă, septembrie 21, 2024
Altele
    AcasăNews AlertTRANSPORTURI ILICITE, SANCŢIONATE DE POLIŢIŞTI

    TRANSPORTURI ILICITE, SANCŢIONATE DE POLIŢIŞTI

    În ziua de 17.07.2011, poliţiştii Postului de Poliţie Baia de Fier l-au depistat pe J.C., de 50 ani, din localitate, în timp ce transporta cu o autoutilitară, pe DJ  665 C, cantitatea de 2,380 mc material lemnos, de esenţă fag.

    Solicitându-i documente de provenienţă pentru materialul lemnos transportat, conducătorul auto a declarat că nu deţine astfel de acte justificative.

    Poliţiştii l-au sancţionat contravenţional cu amendă în cuantum de 2.000 lei, conform prevederilor Legii nr. 171/2010, iar ca măsură complementară au dispus confiscarea materialului lemnos, acesta fiind depus la Ocolul Silvic Polovragi

     

    La aceeaşi dată, V.V., de 23 ani, din Rovinari, a fost depistat de către poliţişti în timp ce transporta cu o autoutilitară, cantitatea de 2,7 tone lignit, pentru care nu deţinea documente de provenienţă.

    Conducătorul auto a fost sancţionat contravenţional cu amendă în cuantum de 1.000 lei, conform prevederilor Legii nr. 12/1990, republicată, iar cantitatea de cărbune a fost confiscată şi lăsată în custodie, până la definitivarea verificărilor.

      

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!