spot_img
17.2 C
Târgu Jiu
joi, octombrie 10, 2024
Altele
    AcasăNews AlertNu pleacă nimeni de la Pandurii !

    Nu pleacă nimeni de la Pandurii !

    Grig: „În afară de Chiricheş care se duce la Steaua nu mai pleacă nici un jucător din lotul de bază”

    Petre Grigoraş pare antrenorul care se uită mai întâi la buzunarul şi contul clubului şi abia apoi se gândeşte la ce are de făcut la Pandurii. Tehnicianul nu a cerut conducerii să facă eforturi mari în privinţa achiziţionării de jucători, având doar o singură dorinţă: să-i fie păstrat lotul de jucători. şi cei din conducere par a-i îndeplini dorinţa antrenorului.

    Rămân toţi

    În acest moment se ştie că de la Pandurii mai mult ca sigur în această iarnă va pleca Vlad Chiricheş. Acesta a semnat cu Steaua, ba mai mult steliştii au şi virat o parte din bani în contul pandurilor. astfel, Chiri va lua drumul capitalei în iarnă, aşa că Grig va trebui să găsească soluţii pentru postul de fundaş central. Şi are ceva variante în cap antrenorul care nu disperă săi găsească înlocuitor lui Chiricheş. Marele semn de întrebare e dacă de la Târgu-Jiu va mai pleca cineva, Grig fiind sigur că lotul va rămâne intact. Anul trecut, Grig spunea că dacă vor fi vânduţi din titulari, atunci va pleca şi el de la Pandurii. „Lotul se va păstra mai mult ca sigur. Exceptându-l pe Chiricheş, care este deja vândut, după câte am înţeles eu de la conducerea clubului se încearcă să se oprească toţi jucătorii până la finalul sezonului, plus să se mai aducă ceva întăriri. Deci în actuale condiţii nu văd nici un motiv de ce aş pleca de la Târgu-Jiu”, a comentat Grig.

    Nu vrea să mai fie mediatizat

    Cel mai mult s-a vorbit şi s-a scris despre plecarea lui Grig de la Pandurii. Antrenorul a luat faţa jucătorelor săi la nivelul ştirilor legate de plecare, subiect care nu e deloc pe placul tehnicianului. „Ca să mai scurtăm puţin din speculaţiile care au avut loc în ultimul timp şi care pe mine mă deranjează foarte mult, aş vrea să mai repet încă o dată: nu este nimic adevărat ! Eu sunt sub contract cu Pandurii şi mă gândesc doar la Pandurii. Sper să duc la bun sfârşit contractul pe care îl am cu această echipă, adică eu mai am aici de stat încă un an şi jumătate. Eu unul chiar nu am lăsat niciun loc de întors, nici un loc de interpretare vis-a-vis de declaraţiile mele, s-a luat din context doar ce au vrut unii. De aceea aş vrea să fie pus punct la tot ceea ce înseamnă persoana mea, chiar nu mai vreau să mai fiu inclus în niciun fel de discuţii până la sfârşitul acestui tur de campionat. Dacă nu mi s-ar mai pronunţa numele niciodată, cred că aş fi cel mai fericit! Să se spună despre mine doar despre antrenorul de la Pandurii, atât şi nimic mai mult”, spune Grig.

    Acesta şi-ar dori chiar să continue pe o perioadă mai lungă la Târgu-Jiu. „Vreau să îmi văd în continuare de treaba mea la echipa asta, la echipa la care am întâlnit un grup care s-a adaptat după principiile mele. Pot să stau şi până la vară, pot să stau şi încă un an. Poate mai vine chiar domnul Condescu şi mai îmi prelungeşte contractul cu încă vreo cinci ani! Îmi fac şi buletin de Gorj, iar dacă îmi fac şi vreo cabană pe aici, mă şi mut cu totul”, a comentat Grigoraş.

    Articolul precedent
    Articolul următor
    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!