spot_img
15.8 C
Târgu Jiu
vineri, octombrie 11, 2024
Altele
    AcasăNews AlertEşec dramatic pentru Energia !

    Eşec dramatic pentru Energia !

    BC Mureş: Stănescu 18p, Cooley 17p, Watson 13 p, Forte 11p, Dumitru 10p, Aliakseyeu 5p, Paliciuc 5p, Tudor 3p, Lăpuşte 2p.

    Energia Rovinari: Darby 21p, Nikolic 17p, Kabengele 14p, Steffel 13p, Fields 11p, Giles 5p, Mocanu 1p, Guţoaia.

    Au arbitrat: Alexandru Olaru (Bucureşti), Fabiana Niţu (Sibiu), Sorin Drugău (Braşov)
    Spectatori: 2.000

    Echipa de baschet Energia Pandurii a cedat în deplasare la Târgu Mureş în urma unui meci în care a avut conducerea în majoritatea timpului. Ba chiar, trupa lui Slobodan Nikolic a condus şi la 20 de puncte, însă pe final gorjenii s-au precipitat, au căzut psihic şi au cedat. La acest eşec au pus umărul şi arbitrii în sfertul patru, atunci când gazdele s-au apropriat de Energia. S-a terminat 84-82, rezultat care este frustrant pentru olteni.

    Meci dramatic

    Încă o dată s-a dovedit că baschetul este un sport spectaculos cu răsturnări de scor imprevizibile. Nu este de ajuns să ai 20 de puncte avans la un moment dat pentru a-ţi asigura victoria, iar Energia a simţit-o pe propria piele această corecţie.

    La Mureş, gorjenii au jucat în faţa unei asistenţe mari, circa 2.000 de oameni au venit pentru a vedea un show baschetbalistic. Chiar şi televiziunea care a transmis meciul a dat lovitura cu acest meci care s-a dovedit a fi unul foarte spectaculos. Înaintea acestui meci, Nikolic promitea spectacol şi un joc bun şi s-a ţinut de cuvânt. Energia a început meciul în forţă şi în minutul 4 oltenii conduceau cu 9-3. gazdele au revenit rapid în joc şi au întors pentru prima dată tabela, 12-11. Era abia începutul. Energia a forţat, s-a apărat bine şi a închis culoarele spre propriul panou adversarilor, aşa că oltenii au ajuns să conducă cu 14-23, însă în ultima secundă gazdele au marcat un coş de trei puncte şi au redus din handicap.
    În sfertul doi aceeaşi poveste. Mureşul s-a apropiat la 20-23, însă a urmat un parţial de 12-0 pentru olteni cu care s-au distanţat ferm pe tabelă, scor 20-35. iureşul Energiei a continuat şi s-a ajuns şi la o diferenţă de 20 de puncte, 25-45 în minutul 18. Totuşi, la pauza mare diferenţa era de 15 puncte în favoarea Energiei, scor 35-50.

    În sfertul trei gazdele au punctat rapid, au redus din diferenţă la nouă puncte şi păreau că reintră în meci. Totuşi, era doar o aparenţă. Energia a continuat să joace bine, şi s-a ajuns din nou la un avans mare pe tabelă, 41-55. această marjă s-a păstrat în continuare, 51-65 în minutul 29, însă cu 10 minute înainte de finalul sfertului trei tabela arăta scorul de 57-68.

    Sfertul patru a fost unul groaznic pentru olteni. Cu un public frenetic în spate, BC Mureş a revenit în meci, şi după ce au egalat s-au distanţat la trei puncte în faţa Energiei care nu mai juca nimic în atac. În apărare lucrurile mai mergeau cât de cât bine, dar nu era suficient. De la 77-74, s-a făcut 77-77, apoi 79-82, 81-82, după care s-a intrat în ultimul minut. Gazdele au mai punctat, au ajuns să conducă cu 84-82 cu 22 de secunde înaintea finalului. Oaspeţii aveau mingea, dar s-au împotmolit în ofensivă şi au pierdut posesia recâştigată de Darby care cu 3 secunde înainte de final a aruncat de la distanţă, mingea a căzut pe inel şi a ieşit afară. Astfel, Energia a pierdut şansa de a da lovitura.

    Darby, imperial

    În meciul de la Mureş, Darby a făcut un nou meci mare. Americanul gorjenilor a reuşit 21 de puncte, opt recuperări şi cinci asisturi. Baschetbalistul Energiei a fost omul meciului, a reuşit câteva faze spectaculoase, a marcat şi de trei puncte şi practic a dus echipa spre victorie.

    Mai au un meci

    Miercuri seara, Energia va juca din nou în campionat. Baschetbaliştii gorjeni nu au intrat în vacanţă după partida de la Mureş. gorjenii mai au meci miercuri seara de la ora 19.00 contra celor de la Poli Iaşi, echipă care se află în subsolul clasamentului, astfel că oltenii sunt favoriţi clar ai acestei partide. Mai mult ca sigur, oltenii vor face spectacol, aşa că cei de la Energia îi aşteaptă pe fani la sală.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!