spot_img
21.4 C
Târgu Jiu
sâmbătă, octombrie 12, 2024
Altele
    AcasăNews AlertPandurii în libere

    Pandurii în libere

    Primul stagiu de pregătire al pandurilor a luat sfârşit. Gorjenii s-au întors cu emoţii din Turcia, asta după ce o noapte au fost nevoiţi să stea în Istanbul pentru că aeroportul era blocat din cauza condiţiilor meteo. Într-un final, gorjenii au decolat spre România unde au ajuns sâmbătă după-amiază. Jucătorii lui Grig au primit două zile libere pentru ca fiecare să stea alături de familie, după care vor începe din nou antrenamentele. Primele se vor desfăşura la Târgu-Jiu, iar la finalul acestei săptămâni se va pleca din nou spre Antalya pentru cantonamentul al doilea.

    „Lumea e mai pretenţioasă”

    După un prim cantonament, Petre Grigoraş estre mulţumit de cum s-au antrenat ai lui, dar dezamăgit de accidentările apărute în lot. Astfel, în acest moment, Grig nu se poate baza pe mai mulţi jucători care până în urmă cu ceva timp erau titulari. „Din păcate am pierdut jumătate de echipă, trei accidentaţi pe o perioadă îndelungată, alţii care au plecat. Jumătate din echipa de bază nu mai sunt şi sunt greu de înlocuit în termen scurt. Vom încerca să acoperim cât de cât golurile lăsate, chiar dacă nu putem aduce jucători de acelaşi nivel, măcar să fie aproape”, spune Grig. Tehnicianul pandurilor susţine că returul va fi unul greu şi pentru că echipa lui are obligaţia morală de a ţine ştafeta ridicată la acelaşi nivel ca în prima parte a campionatului. „Sper ca evoluţia noastră să nu fie dezamăgitoare în retur, ne-am strica imaginea după ce anul 2011 a fost unul bun pentru Pandurii. Lumea va deveni mai pretenţioasă, dar dacă nu se vor face întăriri va fi greu să ne menţinem la nivelul la care ne-am situat în turul campionatului”, declară Grigoraş.

    Roberto Dumitru, chemat la naţională

    Petre Grigoraş l-a luat de la echipa a doua şi în cantonamentul din Turcia, Roberto Dumitru a reuşit să impresioneze. A marcat golul victoriei în partida cu azerii de la Baku, şi imediat a intrat în vederile selecţionerului Emil Săndoi. Acesta l-a chemat de urgenţă la echipa naţională aflată în cantonament în Turcia. „Este o mândrie să ştii că jucători de la propriul centru de copii şi juniori sunt chemaţi la echipa naţională. Roberto Dumitru este produsul nostru 100%, iar dacă va continua să fie serios să asculte sfaturile lui Grig, atunci poate mai prinde echipa mare a noastră şi chiar naţionala”, a declarat preşedintele executiv, Eugen Pârvulescu. Jucătorul chemat sub tricolor era entuziasmat de faptul că a fost chemat la naţională chiar dacă îi era dor de familie. „M-am bucurat foarte mult pentru această convocare, orice jucător îşi doreşte acest lucru. Mi-am sunat părinţii şi i-am anunţat că nu voi mai ajunge. Şi ei s-au bucurat foarte mult pentru mine chiar dacă ar fi vrut să mă vadă şi acasă”, a declarat Roberto Dumitru pentru siteul echipei gorjene.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!