spot_img
16.7 C
Târgu Jiu
marți, aprilie 30, 2024
Altele
    AcasăPoliticManţog nu vrea şefia UNPR Gorj

    Manţog nu vrea şefia UNPR Gorj

    Fostul lider al PDL Gorj, Ionel Manţog, a dezminţit într-o oarecare măsură, speculaţiile cum că ar fi interesat de preluarea organizaţiei UNPR Gorj, odată cu plecarea deputatului Dan Ilie Morega din filială. Manţog a declarat pentru „Acces Tv”, că zvonurile sunt fără fond şi premature.

    Întrebat dacă confirmă zvonurile lansate cu privire la posibilitatea de a prelua frâiele filialei Gorj a UNPR, democratul Ionel Manţog a precizat că nu este omul care să bată la uşile partidelor pentru a deveni preşedinte. „Nu sunt tipul de om care să bată la poarta vreunui partid să-l pună preşedinte. Este un proces lung, complex iar paşii ar trebui făcuţi dinspre partid”, a mai precizat democratul gorjean.

    Manţog: „Rămân la dispoziţia PDL”

    În continuarea declaraţiilor date, acesta a întărit faptul că rămâne la dispoziţia organizaţiei PDL Gorj, încât atunci când problemele juridice pe care le are se finalizează, să i se spună dacă mai este nevoie de activitatea sa politică sau nu. Nici conducerea PDL Gorj nu a comentat zvonurile vehiculate. Liderul democrat Ion Ruşeţ a declarat că nu poate să se pronunţe. „Nu pot să mă pronunţ. Dacă va dori rămâne la atitudinea dumnealui. Probabil UNPR se gândea mai demult la o înlocuire”.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: