spot_img
21.7 C
Târgu Jiu
sâmbătă, septembrie 28, 2024
Altele
    AcasăPoliticMesajul liderilor PSD Gorj, după ce au votat!

    Mesajul liderilor PSD Gorj, după ce au votat!

    După ce au mers la urne, atât Mihai Weber, președintele PSD Gorj, cât și Cosmin Popescu, prim-vicepreședinte al organizației și candidat la o nouă funcție de președinte al Consiliului Județean Gorj, au transmis mesaje de mulțumire gorjenilor, dar și colegilor de partid, pentru toată susținerea.

    „Am votat pentru dezvoltarea județului Gorj, pentru continuitate, și, nu în ultimul rând, pentru ridicarea bunăstării fiecărui gorjean. Vreau să le mulțumesc tuturor gorjenilor pentru încrederea acordată în toți acești ani. De asemenea, vreau să mulțumesc tuturor membrilor pentru implicare și pentru că am creat o echipă unită și hotărâtă să arate că se poate în Gorj(…)”, a transmis Mihai Weber, liderul PSD Gorj.

    „Vreau să le mulțumesc gorjenilor pentru susținerea din cele două mandate și susținerea de astăzi, dar și colegilor din teritoriu, consilieri locali, primari, care au făcut o campanie decentă și au fost mereu alături de noi. Am avut dialog cu zeci de mii de oameni și vreau să le mulțumesc prietenilor mei, colegilor mei, care au fost alături de noi, iar noi vom fi alături de gorjeni” a transmis Cosmin Popescu.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!