spot_img
27 C
Târgu Jiu
sâmbătă, septembrie 28, 2024
Altele
    AcasăNews AlertÎncă o amânare în dosarul fostului primar Stan!

    Încă o amânare în dosarul fostului primar Stan!

    Fostul primar de Albeni, Ionuț Silviu Stan, a mai primit o amânare în ce privește pronunțarea Tribunalului Gorj în dosarul de trafic de influență în care figurează drept inculpat. Stan își va afla sentința abia peste o lună, pe 12 iulie a decis instanța de fond.

    Dosarul de trafic de influență a fostului primar Stan de la Albeni a beneficiat de vreo trei amânări ale pronunțării, o repunere pe rol și luni întregi în care instanța nu s-a hotărât care este sentința.

    În cauză s-au audiat martori și s-a încercat o tărăgănare a dosarului, care s-a reușit, asta deoarece s-a dorit amânarea acestuia până după alegerile locale. Asta deoarece nevasta fostului primar a candidat pentru alegerile locale dar a pierdut scaunul în favoarea viceprimarului cu atribuții de primar, rămas în locul soțului acesteia. Țârcomnicu a câștigat alegerile fiind considerat salvatorul sinistraților din Câmpu Mare. Acesta a reușit obținerea actelor pentru terenurile ocupate în Câmpul Mare după ani în care fostele administrații locale nu au mișcat un deget in acest sens.

     

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!