spot_img
28.5 C
Târgu Jiu
sâmbătă, septembrie 28, 2024
Altele
    AcasăActualitateSindicatele amenință șefii CEO cu procese

    Sindicatele amenință șefii CEO cu procese

    Sindicatele care fac parte din cadrul Federației Naționale a Muncii amenință șefii Complexului Energetic Oltenia cu sute de procese. Reprezentanții organizației respective aduc acuzații grave administrației companiei energetice. Acestea vizează acțiunile care privesc ieșirea la pensie a minerilor și energeticienilor.

    Federația Națională a Muncii anunță că va oferi consultanță angajaților sau pensionarilor care nu au intrat în posesia documentelor necesare pentru o pensie corectă. Astfel, salariații activi și pensionarii vor fi ajutați să acționeze în instanță angajatorul sau fostul angajator, pentru a obține adeverințele pe care le solicită de mai mult timp.

    „Federația Națională a Muncii, membră a Confederației Sindicale Naționale „MERIDIAN”, informează opinia publică despre faptul că, în continuare, Complexul Energetic Oltenia sfidează hotărârile judecătorești date de către instanțele care îl obligă să elibereze adeverințe cu câștigurile salariale. Atragem atenția tuturor salariaților din CEO că au fost distruse intenționat arhive în unele zone, cum ar fi: Mehedinți, Vâlcea, Motru, Rovinari sau nu s-au plătit contribuțiile pe perioade mari, între 3 și 13 ani, fiind nevoie să acționăm în instanță CEO pentru a intra în posesia drepturilor noastre”, anunță Federația Națională a Muncii.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!