spot_img
21.7 C
Târgu Jiu
sâmbătă, septembrie 28, 2024
Altele
    AcasăEvenimentAmendați de jandarmi

    Amendați de jandarmi

    Jandarmii gorjeni au acționat în perioada 21–24 iunie, pentru asigurarea unui climat normal de ordine și siguranță publică, la manifestările cultural-artistice și religioase care s-au organizat în această perioadă în județul Gorj.

    S-a acţionat atât în mod independent cât şi în sistem integrat pentru prevenirea şi combaterea faptelor antisociale, iar pe timpul misiunilor nu au fost înregistrate evenimente deosebite.
    Au fost aplicate un număr de 16 sancțiuni contravenționale în valoare totală de 2.700 lei și în cooperare cu Poliția au fost constatate 11 infracțiuni, cu 9 autori. Totodată, au fost realizate un număr de 137 verificări în aplicația eDAC.
    ” Sancțiunile contravenționale aplicate au fost pentru adresarea de injurii și expresii jignitoare, provocare la scandal, tulburarea ordinii și liniștii publice, consum de băuturi alcoolice în locuri publice, pescuit fără permis.
    Totodată, au fost recepționate un număr de 81 de apeluri SNUAU 112 în ascultare colectivă”, a transmis Inspectoratul de Jandarmi Județean Gorj.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!