spot_img
18.2 C
Târgu Jiu
duminică, octombrie 6, 2024
Altele
    AcasăPoliticManta: "Tupeul lui Iordache, incredibil"

    Manta: „Tupeul lui Iordache, incredibil”

    Deputatul Claudiu Manta îl îndeamnă pe liderului PNL Gorj, senatorul Ion Iordache, să nu mai joace teatru și să-i ceară colegului său, ministrul Energiei, să renegociere planul de restructurare de la CE Oltenia, dacă chiar își dorește să ii ajute pe angajați. Săptămână trecută senatorul liberal și-a băgat capul în tabloul protestatarilor de la CE Oltenia, deși disponibilizările anunțate în companie sunt rezultatul acțiunilor guvernării PNL-USR.

    „Mi se pare incredibil tupeu și ipocrizia pe care o are senatorul Iordache. Se folosește de drama unor oameni pentru campania electorală. Soluția este să meargă la colegului lui, domnul Burduja, să înceapă renegocierea pentru planul de restructurare”, a transmis deputatul PSD, Claudiu Manta.

    În privința situație angajaților de la CE Oltenia cu contracte determinate, Manta susține că situația lor este departe de a fi rezolvată și că Iordache a mai bifat o „poză” electorală alături de protestatari.

    „Dacă domnul Iordache pozează în salvatorul mineritului și al energiei județului Gorj, atunci el e în măsura să dea acest răspuns. Noi, la PSD, facem presiuni și milităm pentru renegocierea planului de restructurare. Până nu se întâmplă acest lucru, soarta acestor angajați rămâne incertă”, a mai transmis deputatul de Gorj.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!