spot_img
4.4 C
Târgu Jiu
vineri, octombrie 18, 2024
Altele
    AcasăEvenimentPăgubită de concubin

    Păgubită de concubin

    O femeie a rămas fără bani și cu mai multe bunuri din case distruse, după o ceartă cu concubinul. Speriată, a cerut ajutorul poliției.

    „La data de 15 iulie 2024, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Motru au fost sesizați prin apel 112 de către o femeie, în vârstă de 37 de ani, din comuna Padeș, sat Motru Sec, cu privire la faptul că concubinul său i-ar fi distrus mai multe bunuri din locuință și sustras suma de 3.000 lei.
    Din primele verificări efectuate la fața locului de polițiști, a reieșit faptul că, în după-amiaza zilei curente, pe fondul unui conflict spontan generat de gelozie, un bărbat, în vârstă de 40 de ani, din localitatea Motru, a bruscat-o pe femeia de 37 de ani, strângând-o de încheietura mâinii și a fost spart un televizor și un telefon mobil. De asemenea, bărbatul a luat fără acordul concubinei sale suma de 3000 de lei, care îi aparținea femeii.
    A fost întocmit formular de evaluare a riscului, ocazie cu care femeia s-a opus emiterii unui ordin de protecție și a declarat că nu dorește să formuleze plângere penală cu privire la nicio infracțiune”, a transmis IPJ Gorj.

    În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt, distrugere și violență în familie.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!