spot_img
23.9 C
Târgu Jiu
joi, septembrie 19, 2024
Altele
    AcasăActualitateSute de noi locuri de muncă, într-o comună din Gorj. Va fi...

    Sute de noi locuri de muncă, într-o comună din Gorj. Va fi realizată o fabrică

    Un investitor vrea să realizeze o fabrică de mâncare pentru animale, în comuna Turburea. Primarul Ion Bîrcă anunță că se vor crea 250 de noi locuri de muncă.

    Un om de afaceri a cumpărat deja 7 hectare de teren pentru realizarea unei fabrici de mâncare pentru animale, în comuna Turburea. Primarul Ion Bîrcă susține că investitorul ar vrea să mai achiziționeze încă 6 hectare, pe viitor. Deocamdată, nu se știe când vor începe lucrările de construire a fabricii. Ion Bîrcă afirmă că, după realizarea investiției, se vor putea angaja oameni inclusiv din comunele învecinate, având în vedere că se vor crea 250 de noi locuri de muncă.

    Este vorba despre o fabrică de mâncare de animale, iar această fabrică va genera 250 de locuri de muncă. Deja au și cumpărat vreo 7 hectare, suprafețe de pământ, chiar lângă fostul Petrom, în spatele schelei de gaze, și vor să mai cumpere încă vreo 6 hectare, dar cu asta mergem mai încet, pentru că noi chiar mai avem treabă pe la primărie și n-am putut să-i ajutăm mai repede. Ce fac investitorii nu știu, dar au investit în pământ și este un pământ rău și au și plătit extraordinar de bine, un euro pe metrul pătrat. Cred că nici nu o să găsim 250 de oameni care se lucreze acolo, pentru că unii tinerii sunt plecați afară, iar unii sunt în construcții, pentru că, acum, este o concurență în construcții, se plătește extraordinar de bine. Cei care vor să muncească, pentru că cei care trag mâța de coadă, rămân așa, dar se găsesc oameni, prin Țânțăreni, din Aninoasa, Vladimir”, spune primarul comunei Turburea.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!