spot_img
16.7 C
Târgu Jiu
luni, septembrie 23, 2024
Altele
    AcasăEvenimentAu fost identificate persoanele care au sustras bani din autoturismului tânărului decedat...

    Au fost identificate persoanele care au sustras bani din autoturismului tânărului decedat în accidentul rutier de la Novaci

    Oamenii legii au dat de urma celor care au sustras bani din vehicul tânărului de 20 de ani decedat în accidentul din Novaci, imediat după producerea accidentului. Paguba a fost recuperată și cei vizați de furt, reținuți.

    „La data de 20 septembrie a.c., polițiști din cadrul Poliției Orașului Novaci au continuat cercetările în cauza privind sustragerea sumei de 20.600 lei, din autoturismul implicat într-un accident rutier, pe raza localității Poienari, la data de 15 septembrie a.c., ocazie cu care au fost identificați trei bărbați de 25, 30 și 31 de ani, doi din județul Dâmbovița și unul din orașul Tismana și o femeie de 33 de ani, din comuna Mătăsari, bănuiți de săvârșirea faptei.
    Totodată, în urma continuării cercetărilor, polițiștii din Novaci i-au reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj pe cei trei bărbați, pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat.
    De asemenea, suma de 20.600 lei a fost recuperată, în totalitate, și înapoiată persoanei vătămate. Cercetările continuă în vederea stabilirii cu exactitate a stării de fapt”, a transmis Lucian Stroe, șeful Poliției Novaci.

    În cadrul unei conferințe de presă, Serviciul Rutier, prin inspector principal Simion Bogdan a prezentat Situația operativă privind evoluția accidentelor rutiere grave, produse pe raza județului Gorj, de la începutul anului, până în prezent, în special în zona de competență a Poliției Orașului Novaci.
    „În perioada de referință, la nivelul județului Gorj am înregistrat 50 de accidente rutiere grave, având ca principale cauze generatoare, viteza neadaptată la condițiile de drum, indisciplina pietonilor și abaterile săvârșite de către bicicliști.
    Pentru prevenirea și combaterea acestora, precum și pentru reducerea riscului rutier, se desfășoară permanent activități pentru impunerea respectării legislației rutiere, de la începutul anului fiind scoși din circulație 3.015 de conducători auto, 1.514 dintre aceștia încălcând regimul legal de viteză.
    Totodată, polițiștii rutieri desfășoară permanent activități preventive, pe linia cauzelor generatoare, atât în unitățile de învățământ, cât și în rândul participanților la trafic, pentru crearea unui mediu rutier mai sigur”.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!