spot_img
11.9 C
Târgu Jiu
luni, octombrie 7, 2024
Altele
    AcasăSportEchipa de handbal CSM Târgu Jiu a pierdut meciul cu Minaur Baia...

    Echipa de handbal CSM Târgu Jiu a pierdut meciul cu Minaur Baia Mare, după ce a condus aproape tot meciul

    CSM Târgu Jiu a pierdut la mare luptă, după ce a condus mare parte din timp, confruntarea cu Minaur Baia Mare. Gazdele s-au impus cu 23-21, după ce la pauză CSM Târgu Jiu a intrat în avantaj, scor 15-14. Partida a contat pentru etapa a 5-a din Liga Florilor MOL.

    Gilda Simao a fost cea mai bună marcatoare a CSM Târgu Jiu, cu 8 goluri.

    CSM Târgu Jiu a făcut o primă repriză excelentă la Baia Mare, pe care a dominat-o în cea mai mare parte a timpului. Cu Laura Moldovan și Fanta Keita revenite pe teren, cu Ira Zinatullina în formă bună, dar și cu Gilda Simao, greu de oprit, CSM Târgu Jiu s-a impus la capătul primelor 30 de minute de joc cu 15-14. Repriza secundă a fost extrem de echilibrată, cu puține goluri marcate. CSM Târgu Jiu a condus aproape mai bine de 20 de minute din repriza secundă. Gazdele au întors jocul în mai puțin de 5 minute, pe final, cu largul concurs al brigăzii de arbitri. Minaur s-a impus cu 23-21. Greșelile de arbitraj au îngropat efectiv munca pe care au depus-o mai bine de 50 de minute fetele lui Andrieș. După o nouă eliminare, ușor acordată la Ira Zinatullina, a venit și un cartonaș roșu arătat băncii tehnice a CSM-ului. Cu două jucătoare în plus pe teren, Minaur a avut o ”misiune” mult mai ușoară pe final de meci. Gazdele au marcat de 5 ori la rând, scor 22-19, în minutul 55. CSM Târgu Jiu și-a căutat resursele pentru a reveni în meci, iar Ira Zinatullina a marcat de două ori la rând, scor 22-21. Nu a fost suficient. Baia Mare a punctat pe final și s-a terminat 23-21.

    „Rezultatul este nedrept!“

    Liviu Andrieș consideră că rezultatul este unul nedrept, echipa sa fiind învinsă și pe fondul unor greșeli de arbitraj: Este un meci după care rămânem cu un gust amar, dar și cu o mulțime de regrete pentru că rezultatul este nedrept! Am condus mare parte din joc, dar pe fondul unor nereușite și a unor greșeli de arbitraj, nu am reușit să scoatem cel puțin un egal. Acum ne așteaptă un alt meci, cu o echipă foarte puternică, Vâlcea, acasă, pe care trebuie să-l abordăm cu maximă încredere și pe care trebuie să-l câștigăm”.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!