spot_img
18.6 C
Târgu Jiu
luni, octombrie 7, 2024
Altele
    AcasăActualitateCe se întâmplă cu angajații Centrului de Promovarea Culturii, care s-a desființat

    Ce se întâmplă cu angajații Centrului de Promovarea Culturii, care s-a desființat

    Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Gorj, entitate aflată în subordinea Consiliului Județean Gorj, a fost desființată. Consilierii județeni au aprobat comasarea prin absorbție a instituției de cultură, cu o altă structură, Școala Populară de Artă. Numărul total de posturi ale Școlii Populare de Arte ,,Constantin Brâncuși” Târgu Jiu se majorează de la 41 la 54 de posturi, iar numărul funcțiilor de conducere se majorează de la 4 la 5. “Se aprobă desființarea Centrului Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Gorj, ca urmare a comasării prin absorbție, și preluarea activității acestei instituții publice de către un compartiment nou-înființat în cadrul Școlii Populare de Arte ,,Constantin Brâncuși” Târgu Jiu, instituție publică așezământ cultural aflată în subordinea Consiliului Județean Gorj”, se arată în hotărărea Consiliului Județean Gorj.

    Astfel, a fost înființată Secția Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Gorj, ca structură funcțională în cadrul Școlii Populare de Arte ”Constantin Brâncuși” Târgu Jiu, care va prelua în integralitate activitatea și personalul.

    În noua secție va fi preluat personalul de specialitate din cadrul Compartimentului cercetare, conservare, valorificare și promovarea culturii tradiționale și al Compartimentului cultură scrisă, asistență metodică și relații publice, precum și personalul implicat în organizarea manifestărilor culturale, care va fi încadrat în posturi de execuție.

    Personalul tehnic și administrativ din cadrul instituției supuse reorganizării va fi preluat și va fi integrat, împreună cu celelalte categorii de personal similare din cadrul Școlii, într-o nouă structură funcțională, care va funcționa în subordinea contabilului șef, sub denumirea ”Serviciul resurse umane, IT și administrativ”, având în componență un post corespunzător funcției de conducere de șef serviciu și 10 posturi corespunzătoare funcțiilor de execuție.

    De asemenea, în subordinea contabilului – șef va funcționa și Compartimentul financiar – contabilitate și achiziții publice, cu un număr de 2 posturi de execuție de inspector de specialitate, gradul profesional I A.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!