spot_img
24 C
Târgu Jiu
joi, octombrie 10, 2024
Altele
    AcasăSportEchipa de handbal CSM Târgu Jiu a pierdut la mare luptă meciul...

    Echipa de handbal CSM Târgu Jiu a pierdut la mare luptă meciul cu SCM Râmnicu Vâlcea

    CSM Târgu Jiu a pierdut, miercuri seară, partida disputată pe teren propriu, scor 28-34, contra SCM Râmnicu Vâlcea. Partida a contat pentru etapa a 6-a din Liga Florilor MOL. Gilda Simao a fost cea mai bună marcatoare a CSM Târgu Jiu, cu 9 goluri. 

    Aproape 1.000 de suporteri gorjeni au asistat, miercuri seara, Sala Sporturilor din Târgu Jiu, pentru a fi alături de CSM Târgu Jiu, în dificilul meci cu SCM Râmnicu Vâlcea. Și echipa oaspete a avut susținere în tribune. O mică galerie, dar zgomotoasă, a făcut deplasare la Târgu Jiu. Spectacolul handbalistic a fost total, atât pe parchet, acolo unde cele două formații au oferit un handbal de nivel înalt, dar și în tribune, acolo unde fanii celor două echipe și-au susținute favoritele cu aceeași determinare cu care s-a jucat pe parchet.

    Cele două formații au oferit un joc spectaculos, în viteză, cu goluri frumoase, cu multă determinare, cu ambiție, cu răsturnări de situație pe tabelă, cu o primă repriză excelentă făcută de CSM Târgu Jiu, dar cu un final mai bun pentru Vâlcea. Deplasarea de la Baia Mare, de duminică, se pare că și-a pus amprenta pe jocul formației noastre, care a cedat pe final. În plus, din angrenajul echipei lui Liviu Andrieș a lipsit una dintre cele mai bune jucătoare din lot, coordonatorul de joc Maria Gavrilă.

    CSM Târgu Jiu a reușit o primă senzațională, intrând la cabine cu un avantaj de trei goluri, 16-13. Începutul reprizei secund a fost echilibrat. Vâlcea s-a apropiat de echipa noastră și a reușit să preia conducerea abia în minutul 39, scor 19-20. Câteva minute s-a jucat pe contre. În minutul 48, handbalistele noastre au început însă să cedeze teren și Vâlcea s-a desprins decisiv pe tabelă, scor 25-29. Andreea Chiricuță a întrerupt seria echipei oaspete, scor 27-31. Aruncată în luptă, Bianca Ștefania Chiriță a punctat și ea pe final de meci, scor 28-32. Vâlcea a terminat cu alte două reușite, scor final 28-34.

    „Am arătat tărie de caracter, muncă și calitate“

    Liviu Andrieș, antrenor CSM Târgu Jiu, a spus că jucătoarele sale au jucat foarte bine timp de 40 de minute: „Era și astăzi o pâine de mâncat, dar putem spune că ne-am luat la trântă cu toți acești șase adversari pe care i-am avut până acum. În subconștientul fetelor, deși nu pare la prima vedere, a contat deplasarea lungă de la Baia Mare, unde a fost tot un meci de luptă. Țin să le felicit pentru 40 de minute în care am arătat tărie de caracter, muncă și calitate. Am fost mult peste ele în prima repriză, din păcate nu am reușit să gestionăm repriza a doua și nu putem să jucăm în 4-5 jucătoare. Partea dreaptă a fost inexistentă la noi în acest meci. Acest lucru s-a văzut, se vede lipsa de antrenamente, lipsa de meciuri și în asemenea jocuri, din trei în trei zile, contează foarte mult. Dacă nu reușim să fim periculoase pe toate posturile, nu avem nici o șansă împotriva unei echipe ca Vâlcea, o echipă experimentată care joacă un handbal pe viteză, la un nivel ridicat. Făcând o analiză concretă, nu cred că trebuie să ne facem griji pentru că urmează niște jocuri din care sigur vom aduce victorii și puncte în clasament. După meciul de la Brăila, urmează o pauză, iar apoi va trebui să pregătim foarte bine ultimele trei meciuri din acest an calendaristic”.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!