spot_img
19.1 C
Târgu Jiu
joi, octombrie 10, 2024
Altele
    AcasăSportEchipa de fotbal CSM Târgu Jiu s-a calificat în turul următor al...

    Echipa de fotbal CSM Târgu Jiu s-a calificat în turul următor al Cupei României

    CSM Târgu Jiu s-a calificat miercuri, 9 octombrie, în turul următor al Cupei României, faza județeană, după ce a trecut, în deplasare, de Știința Flacăra Roșia de Amaradia, scor 5-2.

    Golurile marcate de Mihnea Tutunaru, Alexandru Lăpădat, Mario Țambu și ”dubla” lui Andrei Trancău, au dus CSM Târgu Jiu în faza următoare a competiției. ”Am controlat tot jocul, am avut situații foarte multe de a marca, iar cei care au intrat s-au descurcat excelent pe un teren greu, au fost determinați și implicați din toate punctele de vedere”, a declarat, după meciul de la Roșia de Amaradia, antrenorul Mario Găman.

    Pe terenul de la Roșia, CSM Târgu Jiu a început cu următorul ”11”: Ionuț Buță – Eduard Trăistaru, Ionuț Purdescu, Mihăiță Miculicean, Elis Detculescu – Antonio Surcel, Daniel Ciortan, Dragoș Blaj, Alexandru Lăpădat, Mario Țambu – Mihnea Tutunaru.

    Mario Găman: „Am controlat tot jocul și am avut situații foarte multe de a marca“

    Mario Găman a fost mulțumit de prestația elevilor săi, deși terenul a fost unul foarte greu: „Încă o premieră pentru noi, primul meci în Cupa României. A fost o partidă fără istoric, chiar dacă am primit două goluri. Am controlat tot jocul și am avut situații foarte multe de a marca. Cei care au intrat în teren s-au descurcat excelent pe un teren greu, dar au fost determinați și implicați din toate punctele de vedere. Am demonstrat, ușor, ușor, că ne putem adapta pe orice tip de teren. Vreau să-i felicit pentru ce au arătat în acest meci și cu toții ne bucurăm de calificarea în următoarea fază“.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!