spot_img
16.5 C
Târgu Jiu
luni, octombrie 14, 2024
Altele
    AcasăActualitateEnciclopedia personalităților marcante din Gorj

    Enciclopedia personalităților marcante din Gorj

    Primarul municipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu și Impact TV propun gorjenilor un proiect ambițios. Enciclopedia Personalităților marcante din Gorj, un proiect care dorește să aducă în fața cetățenilor oamenii importanți ai Gorjului și realizările lor.

    Edilul a vorbit, la Impact TV, despre acest proiect cultural important. Marcel Romanescu susține că discuția asupra unui astfel de format radio-tv este veche, fiind purtată inclusiv cu președintele Consiliului Județean Gorj, Cosmin Mihai Popescu. Acum, cu sprijinul trustului Impact, proiectul va deveni realitate.

    „Într-o emisiune, dacă 10 minute se dedică modelelor pentru generația următoare, lăsăm ceva în urmă. Astăzi, Mădălin Bunoiu nu spune nimic, generalul Ioan Sârbu spune foarte puțin, ei activează în afara județului și nici media nu îi promovează suficient. Mi-aș dori să facem o emisiune, împreună, cu un invitat, o mare personalitate a Gorjului și să avem o arhivă. E un proiect pe care l-am gândit cu Cosmin Popescu, o enciclopedie cu toate personalitățile date de Gorj. Vreau să creăm o emisiune, „Personalități Gorjene”.

    Astăzi sunt atât de multe personalități gorjene, despre care nu mai știe nimeni nimic. Noi vrem să scoatem altfel de modele pentru viitoarele generații”, a spus primarul Marcel Romanescu.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!