spot_img
20.9 C
Târgu Jiu
luni, octombrie 14, 2024
Altele
    AcasăSportEchipa de handbal feminin Junioare 3 a CSM Târgu Jiu, lider în...

    Echipa de handbal feminin Junioare 3 a CSM Târgu Jiu, lider în Campionatul Național

    Echipa de handbal feminin Junioare 3 a CSM Târgu Jiu este noul lider din Seria I a Campionatului Național, după ce a câștigat duminică, 13 octombrie, partida disputată în deplasare, scor 34-25, contra CSS Petroșani.

    Ana Maria Pănoiu a fost cea mai bună marcatoare a CSM Târgu Jiu, cu 9 goluri. Meciul a contat pentru etapa a 4-a.

    Junioarele Paulei Martinescu au plecat la Petroșani doar cu gândul la victorie pentru a-și consolida statutul de echipă favorită la calificare în următoarea fază a competiției. Planul a funcționat perfect și tinerele handbaliste și-au îndeplinit obiectivul, la capătul unui meci pe care l-au controlat fără probleme. CSM Târgu Jiu a ajuns la a treia victorie consecutivă și a urcat pe primul loc în serie.

    „Reușim să înscriem de pe toate posturile“

    Paula Martinescu, antrenoare Junioare 3 CSM Târgu Jiu, a spus că mai sunt probleme în apărare: „Obiectiv îndeplinit la Petroșani. Ne întoarcem cu două puncte de la Petroșani, după o partida reușită aproape din toate punctele de vedere. Încă nu reușim să progresăm în compartimentul defensiv și primim multe goluri, dar sper că în viitor să progresăm și la acest capitol. Remarc un aspect îmbucurător și anume faptul că reușim să înscriem de pe toate posturile, asta înseamnă că omogenizarea lotului este din ce în ce mai bună. Felicit ”Panterele” pentru efortul din acest meci și vreau să mulțumim și susținătorilor noștri fideli”

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!