spot_img
21.7 C
Târgu Jiu
luni, octombrie 14, 2024
Altele
    AcasăNationalIată care sunt cele mai importante echipamente de bucătărie asiatică

    Iată care sunt cele mai importante echipamente de bucătărie asiatică

    Bucataria asiatică a căpătat o importanță din ce în ce mai mare în România. In ultimii ani, populatia a inceput sa aprecieze din ce in ce mai mult preparatele din aceasta parte a lumii, fie ca este vorba despre bucataria chinezeasca, thailandeza, japoneza sau indiana. Aceasta schimbare nu vine doar din curiozitate gastronomica, ci si din accesul mai facil la echipamente profesionale, care permit restaurantelor sa reproduca fidel gusturile autentice asiatice.

    Pentru a reusi sa impresionati clientii cu preparate autentice, echipamentele de bucatarie disponibile la Fresco sunt esentiale. In continuare, va prezentam cateva dintre cele mai importante echipamente de bucatarie asiatica, ce va vor ajuta sa oferiti o experienta autentica celor care apreciaza aceasta bucatarie.

     

    Plita Teppanyaki pe gaz – 2 zone

    Unul dintre echipamentele de baza in bucataria japoneza este plita Teppanyaki. Aceasta va permite sa gatiti preparate direct in fata clientilor, oferind o experienta culinara gustativa si vizuala unica. Plita Teppanyaki pe gaz, cu 2 zone de gatit, este un model compact de banc, ideal pentru restaurantele cu un spatiu limitat.

    Specificatii tehnice:

    • Dimensiuni: 120x77x45 cm
    • Greutate: 160 kg
    • Putere: 14.0 kW
    • Temperatura de lucru: 50-250 grade Celsius
    • Suprafata de gatit: 91×52 cm
    echipamente bucatarie

    Cu ajutorul acestui echipament, puteti gati rapid diverse tipuri de carne, legume si fructe de mare, mentinand aromele autentice ale preparatelor japoneze.

     

    Masina de gatit pentru wok – model pe gaz

    Masina de gatit pentru wok este un echipament esential in orice bucatarie de restaurant asiatic, in special in cele chinezesti si thailandeze, unde preparatele la wok sunt vedetele meniului. Acest model de masina de gatit pentru wok vine echipat cu un raft si 3 arzatoare, care permit gatirea rapida si uniforma a ingredientelor.

    Specificatii tehnice:

    • Dimensiuni: 200x70x80 cm
    • Greutate: 190 kg
    • Putere: 3 x 13.0 kW
    • 2 robinete de apa

    Cu ajutorul acestui echipament, puteti gati preparate precum stir-fry-uri delicioase, legume crocante sau carne perfect rumenita, pastrandu-le gustul autentic.

    Cuptor Tandoori – model pe gaz

    In bucataria indiana, cuptorul Tandoori este un echipament indispensabil. Folosit pentru gatirea preparatelor precum puiul tandoori, naan-ul, dar si kebab, acest cuptor ofera o gatire uniforma la temperaturi inalte, ceea ce confera mancarurilor o textura si un gust deosebit.

     

    Specificatii tehnice:

    • Dimensiuni: 71x76x94 cm
    • Greutate: 250 kg
    • Putere: 10.0 kW

    Cuptorul Tandoori pe gaz este usor de utilizat si ofera rezultate remarcabile, transformand preparatele intr-o autentica experienta culinara indiana.

     

    Beneficiile echipamentelor de bucatarie asiatica profesionale

    Folosirea echipamentelor de bucatarie asiatica de inalta calitate vine cu numeroase avantaje. Acestea nu doar ca va permit sa pregatiti mancaruri autentice si savuroase, dar ofera si siguranta si predictibilitate in ceea ce priveste functionarea. Toate aceste echipamente sunt livrate cu garantie inclusa in pret, care acopera montajul, 12 luni de piese de schimb si manopera.

    Astfel, veti putea sa va desfasurati activitatea fara griji, concentrandu-va pe crearea celor mai bune preparate pentru clienti.

    Alegerea echipamentelor de bucatarie potrivite depinde de tipul de preparate pe care intentionati sa le includeti in meniul restaurantului. De exemplu, daca doriti sa va concentrati pe preparate japoneze, plita Teppanyaki este esentiala. Daca restaurantul se axeaza pe mancaruri chinezesti sau thailandeze, masina de gatit pentru wok este un echipament de nelipsit.

    Echipamentele de bucatarie de calitate nu doar ca asigura o gatire rapida si eficienta, dar si mentin un gust autentic al preparatelor. De asemenea, investitia in echipamente profesionale reduce costurile pe termen lung, prin durabilitatea si fiabilitatea lor.

    Un alt beneficiu major este faptul ca toate echipamentele prezentate vin cu montaj inclus si o perioada de 12 luni de piese de schimb si manopera. Acest lucru va ofera linistea necesara pentru a va concentra pe dezvoltarea afacerii si satisfacerea clientilor, fara sa va faceti griji cu privire la eventualele defectiuni sau probleme tehnice.

    In concluzie, utilizarea echipamentelor de bucatarie asiatica profesionale nu doar ca imbunatateste calitatea preparatelor, dar ofera si o experienta autentica pentru clienti. Indiferent daca detineti un restaurant japonez, chinezesc, thailandez sau indian, aceste echipamente sunt esentiale pentru a pastra gustul autentic al preparatelor.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!