spot_img
15.4 C
Târgu Jiu
luni, octombrie 14, 2024
Altele
    AcasăPoliticCine vor fi vicepreședinții Consiliului Județean Gorj

    Cine vor fi vicepreședinții Consiliului Județean Gorj

    PSD a stabilit cine vor fi cei doi vicepreședinți ai Consiliului Județean Gorj, a anunțat, luni, președintele organizației județene, deputatul Mihai Weber. Partidul Social-Democrat a obținut majoritatea în Consiliul Județean Gorj în urma alegerilor locale din 9 iunie. Asta înseamnă că PSD va deține ambele posturi de vicepreședinte.

    Președintele PSD Gorj, deputatul Mihai Weber, a anunțat, luni, că au fost stabilite persoanele care vor ocupa cele două poziții de vicepreședinte la Consiliul Județean Gorj. Liderul social-democraților gorjeni nu a făcut, deocamdată, publice numele noilor vicepreședinți. PSD are majoritate și în 35 de localități din județ, în urma alegerilor locale din 9 iunie. În privința majorității și posturilor de viceprimar la Târgu-Jiu și Motru, Mihai Weber, a precizat că urmează să aibă loc discuții cu primarii celor două municipii.

    Vom avea o discuție inclusiv cu primarii de municipiu, primarul Romanescu și cu primarul Morega, și cu toate localitățile acolo unde trebuie să facem majorități sau unde trebuie să existe și un viceprimar din partea PSD. În momentul de față, organizația PSD Gorj are majoritatea în jumătate din UAT-urile din județul Gorj. Deci, în 35 de localități avem majoritatea, inclusiv la Consiliul Județean, unde veți vedea că s-au stabilit și vicepreședinții, dar le vom comunica în momentul în care vom avea o discuție foarte clară”, a precizat liderul PSD Gorj.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!