spot_img
15.4 C
Târgu Jiu
luni, octombrie 14, 2024
Altele
    AcasăActualitateAcuzații în mișcarea sindicală, înaintea mitingului din fața guvernului

    Acuzații în mișcarea sindicală, înaintea mitingului din fața guvernului

    Președintele Federației Naționale a Muncii, Constantin Crețan, acuză Cartel Alfa că face contramanifestație, joi, în fața Guvernului României.

    Constantin Crețan pune la zid Cartel Alfa, după ce trei federații care fac parte din această confederație au anunțat că vor să organizeze, joi, un miting de protest în fața guvernului, împotriva noii legi a pensiilor, la care să participe circa 1000 de oameni. Președintele Federației Naționale a Muncii acuză Cartel Alfa că face contramanifestație. Constantin Crețan afirmă că guvernanții nu pot fi influențați cu doar 1000 de oameni. Și Confederația Meridian, din care face parte Federația Națională a Muncii, va organiza un miting de protest în fața Guvernului României, pe 25 octombrie, cu circa 15 mii de participanți, tot împotriva noii Legi a pensiilor.

    Ne pregătim foarte serios de acel protest de mii de oameni, pentru că Confederația Meridian va mobiliza peste 15000 de oameni în fața guvernului, dar, în același timp, nu pot să spun un adevăr, se face și un fel de contramanifestație, organizat de Cartel Alfa. Nu am treabă cu Pârvulescu, cu organizațiile sindicale din Oltenia care se duc la București, în fața guvernului, cu 1000 de oameni, te duci degeaba cu 1000 de oameni la guvern. Nu se implică Cartel Alfa, care este cea mai mare confederație din România și face un fel de demonstrație înaintea noastră, cu 1000 de oameni, oameni din zonele miniere, pentru că ei sunt compromiși. Cartel Alfa a primit 7 milioane de euro și mai primește încă 3 milioane de euro de la Guvernul României, fonduri de natură europeană. Deci, s-au organizat să facă o manifestație fără rezultat și cred că e făcută pentru a-și crea o imagine. Nu poți să influențezi Guvernul României cu manifestație de 1000 de oameni în fața guvernului. Modul de mobilizare al Cartel Alfa, care este cea mai mare confederație din România, pentru o manifestație cu 1000 de oameni, e o chestiune care pe mine mă irită”, a precizat liderul sindical.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!