spot_img
7.8 C
Târgu Jiu
vineri, octombrie 18, 2024
Altele
    AcasăSportLuptător gorjean, vicecampion național

    Luptător gorjean, vicecampion național

    Luptătorii de la CS Pandurii Târgu Jiu au avut o prezență remarcabilă la Finala Campionatului Național de Lupte U20, desfășurată la Călărași. Unul dintre sportivii antrenați de Ștefan Tănase a reușit să obțină titlul de vicecampion național la categoria de 92 kg. Robert Badea, unul dintre luptătorii gorjeni care a concurat în competiția națională, a avut ocazia să se lupte pentru titlul de campion, demonstrând talent și determinare.

    Campionatul Național Individual U20, găzduit în Sala Polivalentă „Ion C. Neagu” din Călărași, a reunit peste 300 de sportivi din întreaga țară, toți având ca obiectiv să cucerească medaliile de campioni la diverse categorii de greutate. Performanțele obținute de tinerii luptători confirmă potențialul și nivelul ridicat al competiției.

    Antrenorul Ștefan Tănase și-a condus elevii Cristian Udrescu și Robert Badea la întrecerile Campionatului Național de Lupte U20, unde Badea a reușit o performanță deosebită, luptând chiar pentru titlul de campion. Adversarul său, Darius Sas de la CSS Reghin, fost campion mondial la 17 ani, a venit dintr-o categorie superioară. Antrenorul Tănase a subliniat că, dacă Badea ar fi luptat în cadrul categoriei sale, ar fi fost fără adversar la medalia de aur.

     

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!