spot_img
13.8 C
Târgu Jiu
luni, octombrie 21, 2024
Altele
    AcasăSportEchipa de baschet CSM Târgu Jiu a obținut o victorie clară în...

    Echipa de baschet CSM Târgu Jiu a obținut o victorie clară în primul meci din Liga 1

    CSM Târgu Jiu a început în forță Liga 1 de Baschet Masculin, cu o victorie categorică înregistrată în deplasare, scor 97-61, contra CS Universitatea Cluj. Americanul Kaleb Lamar Higgins a fost cel mai bun marcator al CSM Târgu Jiu, cu 19 puncte. 

    CSM Târgu Jiu a demarat campania de revenire pe prima scenă a baschetului românesc, cu o victorie obținută în Ardeal, pe terenul echipei CS Universitatea Cluj. Baschetbaliștii lui Giannis Damalis au controlat fără probleme partida de la Cluj. Gorjenii s-au impus clar în primele 3 secvențe ale meciului, în timp ce gazdele au câștigat sfertul de final, la doar o posesie, dar fără a emite pretenții în acest meci.

    Giannis Damalis, antrenor principal CSM Târgu Jiu, a spus că toți jucătorii s-au pus în slujba echipei: „Am avut o performanță bună, am început meciul foarte serios și asta ne bucură. Toată lumea s-a pus în slujba echipei și am jucat concentrați. Chiar dacă echipa adversă a avut 2-3 jucători lipsă, pe noi ne bucură debutul pe care l-am avut, dar este doar primul meci și trebuie să continuăm pe același drum”.

    Coordonatorul de joc a marcat cele mai multe puncte

    Cel mai bun om din tabăra gorjenilor a fost coordonatorul de joc Kaleb Lamar Higgins, care a terminat meciul cu 19 puncte, 3 recuperări și 7 pase decisive. A fost urmat de Khydarius Smith. Extrema de forță a CSM Târgu Jiu a încheiat meciul cu 17 puncte, 8 recuperări și 1 asisit. Căpitanul echipei noastre, Camil Berculescu, a terminat meciul cu 14 puncte, 6 recuperări și 1 asist. Luca Ștefan Cârstea a avut și el o evoluție consistentă, cu 12 puncte, 5 recuperări și 2 pase decisive. Modibo Diaby a terminat și el meciul cu 12 puncte, dar și 6 recuperări. Andrei Bărăgan a terminat cu 10 puncte, 3 recuperări și 5 pase decisive. Alex Berca a încheiat cu 5 puncte și o recuperare. Adrian Vaida a contribuit cu 4 puncte, o recuperare și 2 pase decisive, Alexandru Mitu cu 2 puncte, 3 recuperări și 3 pase decisive. Pe lista marcatorilor și a trecut numele și Alexandru Vaida cu 2 puncte.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!