spot_img
9.6 C
Târgu Jiu
marți, octombrie 22, 2024
Altele
    AcasăPoliticCe target are PSD Gorj la parlamentare. Anunțul lui Weber

    Ce target are PSD Gorj la parlamentare. Anunțul lui Weber

    Organizația PSD Gorj are ca obiectiv obținerea a 4 mandate de parlamentar la alegerile din 1 decembrie. Social-democrații gorjeni dețin, în prezent, 3 mandate.

    Social-democrații gorjeni se mobilizează pentru alegerile parlamentare din luna decembrie. Deputatul Mihai Weber deschide lista la Camera Deputaților, iar Cristi Rujan, pe cea de la Senat. PSD Gorj are ca target la scrutinul din 1 decembrie obținerea a 4 mandate. Mihai Weber este convins că PNL și AUR nu vor lua mai de un mandat de parlamentar fiecare.

    Acestea sunt niște dorințe care, cu siguranță, nu vor fi puse în practică și nu se vor adeveri, pentru că se vede care este scorul pe fiecare județ, iar în ceea ce privește județul Gorj, noi plecăm de la cel puțin 3 parlamentari în județul Gorj. Sigur, am avut, și în 2016, 5 parlamentari din partea PSD, dar, acolo, este o loterie, la redistribuire. Nu se știe ce se va întâmpla la prima sau a doua redistribuire, pentru că este foarte important scorul celorlalte formațiuni și din județele vecine și scorul formațiunilor politice care intră în această redistribuire. Dar ne dorim și, eu am zis, ca și target, îmi propun să avem cel puțin 4 parlamentrai din partea PSD Gorj și restul, sigur, va intra o persoană de la PNL, eu așa cred, și o persoană de la AUR în parlament, dar, acum, să vedem. Poate că surprizele vor fi altele. Să vedem după alegeri, după rezultatele pe care obține fiecare formațiune”, afirmă liderul social-democrat.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!