spot_img
12.2 C
Târgu Jiu
duminică, octombrie 27, 2024
Altele
    AcasăSportEchipa de fotbal CSM Târgu Jiu „defilează“ în Liga județeană

    Echipa de fotbal CSM Târgu Jiu „defilează“ în Liga județeană

    CSM Târgu Jiu a înregistrat a 11-a victorie consecutivă în Liga a 4-a, după ce a trecut, în deplasare, de Parângul Bumbești Jiu, scor 6-1. Albert Cărămidaru(min. 9), Bebeto Lupuleț (min. 20), Adelin Pîrcălabu(min. 24 și 52), Marian Habet(min. 55) și Mario Țambu(min. 69) au marcat golurile victoriei de pe stadionul ”Aurel Țicleanu” din Bumbești Jiu. 

    CSM Târgu Jiu a obținut cea mai concludentă victorie în deplasare, de până acum, din acest sezon. Pe o vreme frumoasă, bună pentru fotbal, băieții lui Mario Găman și au continuat parcursul excelent din campionat. CSM Târgu Jiu a dominat categoric întâlnirea de la Bumbeștiu Jiu.

    Meciul a fost la discreția echipei CSM Târgu Jiu, care a avut și alte numeroase ocazii de a marca, cea mai mare fiind cea a lui Marian Habet, care putea face dubla, dar mingea șutată de mijlocașul CSM-ului a lovit bara. Gazdele au ajuns destul de rar la poarta echipei noastre. Abia în minutul 84, pe fondul unei ușoare relaxări în tabăra echipei din Târgu Jiu, gazdele au reușit să reducă din diferență. S-a terminat 6-1 pentru CSM Târgu Jiu.

    Meciul de la Bumbești Jiu a fost o nouă oportunitate pentru antrenorul Mario Găman de a da credit tinerilor jucători de la grupele de juniori ale clubului. După ce etapa trecută, Mario Găman l-a trimis pe teren pe tânărul de doar 16 ani, Robert Ciocea, care a și marcat, astăzi a fost rândul tânărului portar, de doar 16 ani, Luis Pilea, să debuteze la echipa de seniori. Cum proiectul fotbalistic de la CSM Târgu Jiu este unul gândit pe termen lung, în care oficialii clubului își doresc să ducă echipa în ligile superioare ale fotbalului românesc, antrenorii sunt preocupați să asigure, pe lângă rezultatele din acest sezon, și viitorul acestei echipe.

    Mario Găman: „O victorie pe deplin meritată“

    Mario Găman, antrenor principal CSM Târgu Jiu, a spus că va continua să dea credit tinerilor jucătorilor: „În continuare încercăm să dăm credit copiilor și astăzi am debutat un jucător născut în 2008. Asta este menirea noastră. Când simțim și considerăm că un copil se poate impune sau poate face față rigorilor unui meci de seniori, îi dăm credit să arate și Antrenorul a mai spus că victoria este meritată: „O victorie pe deplin meritată, după un meci controlat de noi pe toată durata lui. Mă bucur că reușim să-i ținem conectați și focusați pe băieți la importanța fiecărui meci. Ne bucurăm să vedem că sunt preocupați să transpună în joc ceea ce se lucrează la antrenamente, și că ușor-ușor devenim din ce în ce mai siguri pe noi. Vreau să-i felicităm pe băieți pentru acest joc, dar și pentru toată această perioadă de când a început campionatul”.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    spot_imgspot_img

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!