spot_img
12.2 C
Târgu Jiu
luni, octombrie 28, 2024
Altele
    AcasăActualitateNu crede că șefii CE Oltenia vor fi schimbați. “Va rămâne aceeași...

    Nu crede că șefii CE Oltenia vor fi schimbați. “Va rămâne aceeași Mărie, cu altă pălărie”

    Liderul sindical Nicu Bunoaica este convins că nu vor fi luate măsuri împotriva șefilor CE Oltenia, deși Comisia Europeană a indicat nereguli la selecția membrilor forurilor de conducere a companiei.

    Comisia Europeană a suspendat plăți din a treia cerere din PNRR, din cauza conflictelor de interese și a altor probleme la numirea de șefi la companiile de stat din Transporturi și Energie. Ministrul Energiei, Sebastian Burduja, a declarat că guvernul lucrează la amendarea cadrului legislativ actual și „va face tot ceea ce este necesar pentru a îndeplini jalonul”. Președintele Sindicatului Solidaritatea 2013, Nicu Bunoaica, este convins că nu vor fi luate măsuri împotriva șefilor CE Oltenia, deși Comisia Europeană a indicat nereguli și la selecția membrilor forurilor de conducere a companiei.

    Eu cred că ar trebui sancționați cei care i-au pus în funcții. Adică, să pui politic în funcții directori habarniști, care habar nu au pe ce lume trăiesc, care vin și dărămă excavatoare și nimeni nu are nicio treabă cu ei. Burduja, care vine, acum, să vorbească despre viitorul nostru luminos în Gorj, nu a spus că cineva este vinovat pentru distrugerea acelor excavatoare pentru care au plătit și neamurile lui ca să le punem pe picioare, să avem o industrie dezvoltată, să avem siguranța sistemului energetic național. Am adus niște directori care se ocupau cu creșterea de porci sau erau zootehniști și i-am pus în funcții și, acum, ne pomenim că ni s-au darămat excavatoarele. Dar, nu sunt ei vinovați, pentru că el(nr. ministrul Burduja) și așa voia excavatoarele la pământ, pentru că investea foarte mulți bani ca să le taie. Nu se va întâmpla nimic cu șefii acestei companii. Totul va rămâne la stadiul de discuție. Se va schimba un directoraș pe ici pe colo, va rămâne aceeași Mărie, cu altă pălărie. Vor rămâne la fel. Vor rămâne cu salariile la fel. Pe mineri, când îi mută de pe un loc de muncă pe altul, le schimbă și salariul, dar directorii care sunt schimbați din funcții rămân cu aceleași salarii, asta e legea pentru ei”, spune sindicalistul.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    spot_imgspot_img

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!