spot_img
15.3 C
Târgu Jiu
luni, octombrie 28, 2024
Altele
    AcasăActualitateElevele de 10 din Gorj, premiate la sediul Inspectoratului Școlar Județean Gorj

    Elevele de 10 din Gorj, premiate la sediul Inspectoratului Școlar Județean Gorj

    Cele trei eleve din județul Gorj, care au obținut media 10 la examenul de Bacalaureat și de Evaluare Națională, au fost premiate de Ministerul Educației, prin intermediul reprezentanților Inspectoratului Școlar Județean Gorj.
    „Într-o ceremonie derulată astăzi, 28 octombrie, la sediul Inspectoratului Școlar Județean Gorj, au fost premiate elevele de 10 ale județului nostru.
    Astfel, pentru performanța obținută în anul școlar 2023-2024, Istrate Diana Mihaela (media 10 la examenul de Evaluare Națională – Școala Gimnazială „Sfântul Nicolae din Târgu Jiu), Roibu Irina (media 10 la examenul de Bacalaureat – Colegiul Național „Tudor Vladimirescu din Târgu Jiu) și Pieloiu Beatrice Gabriela (media 10 la examenul de Bacalaureat – Colegiul Național „Spiru Haret” din Târgu Jiu) au fost recompensate conform prevederilor O.M.E. nr. 7136/08.10.2024.
    Felicitări încă o dată elevelor, cadrelor didactice și părinților pentru susținere și implicare!“, a transmis conducerea Inspectoratului Școlar Județean Școlar Gorj.
    Absolvenții de gimnaziu cu 10 la Evaluarea Națională au primit 2.000 de lei, iar cei care au obținut media maximă la Bacalaureat au beneficiat de câte 5.000 de lei.
    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    spot_imgspot_img

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!