spot_img
17 C
Târgu Jiu
marți, octombrie 1, 2024
Altele
    AcasăNews AlertFinal ratat pentru Energia

    Final ratat pentru Energia

    „Câinii roşii” puteau muşca la Târgu-Jiu

    Energia a jucat bine 30 de minute şi prost restul partidei. Dacă în prima parte oltenii au fost zmei, în actul secund a apărut relaxarea şi asta putea să coste scump Energia. Prima repriză a fost un galop de sănătate pentru olteni. Din start au luat un avans confortabil, au avut 8-2 în minutul 14, 14-5 în minutul 27, însă asta nu a fost de ajuns. Dinamoviştii au dat primele semne de revenire pe finalul primei părţi când au înscris două goluri şi la pauză în loc de nouă goluri avans au mai fost doar şapte, 15-8. Concluzia primei părţi e una pozitivă pentru elevii lui Andrieş: joc bun în apărare, mai ales al portarului Dragomir care a avut 14 intervenţii în primele 30 de minute. În atac lucrurile au mers bine, aşa că nimic nu anunţa căderea din partea a doua.

    Actul secund a fost unul de coşmar pentru olteni. „Câinii” nu au stat în lesă şi speriaţi de faptul că pot intra în hora retrogradării, dinamoviştii au dat o ripostă fermă. Şi dacă oaspeţii erau montaţi, gorjenii erau parcă leşinaţi. Echipei lui Andrieş nu-i mai ieşea deloc jocul, iar pe margine tehnicianul îşi smulgea tricoul de pe el de nervi. Degeaba a urlat la elevii lui că nu a realizat nimic pentru că rând pe rând Asoltanei, Apolzan, Păiuş sau Şandru au ratat din situaţii clare de gol, evidenţiat fiind portarul Marocico. Inevitabil, Dinamo a revenit şi a redus din handicap. Din minutul 41 de la scorul de 20-15 a început căderea. A fost 21-18, iar apoi 22-20 în minutul 48. Mai mult, cum ultimul gol al Energiei a fost marcat în minutul 55, Dinamo a revenit la 24-23 cu 25 de secunde înainte de finalul meciului. Oaspeţii chiar au avut atacul şi puteau egala, însă Cojocea a făcut fault în atac şi meciul s-a încheiat cu victoria la limită a oltenilor.

    Andrieş iritat de ratări

    La finalul meciului, antrenorul Energiei, Liviu Andrieş era foc şi pară pe elevii lui. „Nu ai cum să obţii o victorie uşoară când ratezi de 12 ori singur cu portarul. Când primeşti doar 23 de goluri, şi dai 24 plus alte 12 ratări ce să mai spui? Asta este, bine că am câştigat. Nu-mi doream acest spectacol, dar asta a ieşit. E o victorie, încheiem campionatul acasă cu victorie şi ceea ce mă bucură e rezultatul final”, a comentat Andrieş.
    Totuşi, omul meciului a fost şi de această dată portarul Florin Dragomir, îngerul din poarta Energiei reuşind 22 de intervenţii.

    „Un meci care ni l-am făcut singuri greu în partea a doua. Am intrat motivaţi, am avut şapte goluri la pauză şi apoi am fost relaxaţi şi în partea a doua iar Marocico a apărat tot. Contează victoria, e un final de campionat bun. E bine că s-a terminat cum s-a terminat”, Paul Giotoiu, jucător Energia

    Articolul precedent
    Articolul următor
    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!