spot_img
10.6 C
Târgu Jiu
luni, septembrie 30, 2024
Altele
    AcasăNews AlertGlume şi voie bună la antrenamentele Energiei !

    Glume şi voie bună la antrenamentele Energiei !

    Fotbal la Dolce Vita, alergări uşoare, înot şi caterincă ingredientele antrenamentelor la Energia

    Handbaliştii lui Liviu Andrieş au început munca. Primele zile sunt de reacomodare cu colectivul după o pauză de câteva săptămâni bune. De fapt e o reacomodare a organismului la efort, aşa că şedinţele de pregătire nu sunt chiar spartanice. Ba din contră, la antrenamentele Energiei voia bună e la ea acasă. Glumele între colegi sunt gustate de colectiv fără a exista supărare, iar această săptămână exact pe aceste coordonate se va lucra. De săptămâna viitoare se schimbă placa şi se trece la munca cea grea.

    Handbaliştii fotbalişti

    Primul antrenament în noul sezon s-a făcut la Dolce Vita. Handbaliştii au dat-o pe fotbal, s-au împărţit în trei echipe şi au început să joace în sistem cel mai bun cu restul. Cei de pe margine tot timpul au făcut mişto de cei din teren. „Acum Messi la balon, caută soluţii dar nu le găseşte”, era comentariu tv făcut de Ilieş la adresa lui Andrei Popescu. Un alt handbalist din teren era Baloteli, Şandru fiind asemănat după fizic cu atacantul italian de culoare. Tânărul Marii este asemănător la fizic cu Petre Marin, aşa că un alt fotbalist era pe teren. Porecla lui Apolzan e Bănel, aşa că extrema Energiei era asemănat cu Bănel Nicoliţă. Ei bine, cârcotaşii de pe margine i-au găsit o poreclă şi lui Dragomir, cel mai vârstnic component al lotului. „Uitaţi-vă la Decebal. Are părul ca actorul ăla din film. Era scena aia filmată cu luptele dintre Traian şi Decebal iar în spate se vedeau stâlpii de înaltă tensiune”, era miştocăreala făcută de jucători pe marginea terenului.

    Refacere în piscină

    După ce au alergat la fotbal, jucătorii au fost îndrumaţi spre ştrand. „Băieţi mergeţi la duşuri şi după aceea în ştrand cu voi”, a fost sarcina trasată de Liviu Andrieş. toţi jucătorii l-au ascultat pe antrenor, unii mai curajoşi sărind de la trambulină. Şandru s-a remarcat cu câteva „burţi” date la apă, în timp ce Andrieş, Marii sau Enache au sărit de la trambulina cea mică. Şi masivul Giotoiu s-a încumetat să sară de la trambulină spre deliciul colegilor săi. După câteva minute de bălăceală handbaliştii au primit liber şi au plecat spre vestiare tot într-un cor de glume.

    „Vine o perioadă grea”

    Începând din acest an, cei de la Energia şi-au mărit stafful tehnic. Liviu Andrieş l-a convins pe fostul atlet Ion Avramescu să-l ajute în pregătirea echipei. Acesta nu şi-a intrat în pâine, însă în cel mai scurt va începe să-i omoare pe sportivi. „Încercăm să ne pregătim foarte bine, să ne crească valoarea sportivă şi să sper că vom reuşi să facem o figură frumoasă în campionat. Sportul impune foarte multă disciplină, dăruire. Din partea mea nu vor avea clemenţă. Pe parcurs vor înţelege că e bine şi voim conlucra cât mai bine”, a comentat Avramescu. Acesta a luat un prim contact cu echipă. „Nu-i ştiu pe jucători, însă nu asta contează”, a comentat Avramescu.

    Şi jucătorii ştiu că vor avea parte de un program greu în viitor. „E mai greu acum după vacanţă, dar ne dăm drumul încet-încet. Tot timpul e greu în pregătire. Ştim că e greu acum, dar ne va fi mai uşor în campionat la meciuri. Obiectivul realist nu-l ştiu. Dacă suntem sănătoşi cei care suntem terminăm în primele zece. Vedem dacă mai vine cineva, ar mai fi nevoie de întăriri, a plecat Păiuş şuteorul nostru. Suntem 14-15 jucători, iar dacă apar accidentări nu avem nici jucători de puşi pe foaie”, a comentat Ionuţ Mazilu. Şi Andrei Enache e pe aceeaşi lungime de undă. „Urmează cea mai grea perioadă şi cea mai urâtă din viaţa de sportiv. Cu căldurile astea nu avem ce face, muncim. Păiuş e o pierdere pentru noi, e greu de suplinit. Vom începe pregătirea fizică, asta e, trebuie să facem faţă. Campionatul va fi mai greu. Obiectivul nu-l ştiu, e prea devreme să vorbim. Lotul nu e definitivat, nu putem vorbi de obiective”, a mai spus Enache.

    Lotul Energiei: Dragomir, Rădulescu, Motoi, Apolzan, Cărăgui, Mledenciu, Mazilu, A. Popescu, Enache, Giotoiu, Ilieş, Şandru, V. Popescu, Asoltanei, Marii şi Ianăşi.

    Articolul precedent
    Articolul următor
    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!