spot_img
12.5 C
Târgu Jiu
sâmbătă, septembrie 21, 2024
Altele
    AcasăEconomicPoliticieni, daţi în judecată?

    Politicieni, daţi în judecată?

    „Scoaterea CE Oltenia de pe lista companiilor ce urmau a fi privatizate deranjează multă lume”. Declaraţia a fost făcută în exclusivitate pentru Acces Tv de managerul corporatist Laurenţiu Ciurel.

    După ce în urmă cu mai bine de o săptămână unul din politicienii judeţului, mai exact senatorul social-democrat Toni Mihail Greblă a criticat în termeni duri activitatea CE Oltenia, acum conducerea companiei ia poziţie. Astfel, pentru Acces Tv, managerul corporatist Laurenţiu Ciurel a declarat că va cumpăra auditul unei firme internaţionale pentru a constata rezultatele activităţii desfăşurate pe ianuarie şi februarie de CE Oltenia. „Dacă se dovedeşte că suntem pe profit şi acest lucru se va demonstra, s-ar putea să ne îndreptăm în instanţă împotriva celor care au făcut acele declaraţii în defavoarea companiei. Eu trebuie să apăr imaginea companiei, nu doar profitul”, a explicat ferm, directorul CEO.

    Politicieni deranjaţi

    În opinia lui Laurenţiu Ciurel, faptul că CE Oltenia nu se regăseşte pe lista companiilor de stat ce vor fi privatizate deranjează multă lume. „S-ar putea să fie personaje care să aibă o agendă diferită de cea a celor ce vor binele companiei. Faptul că această companie nu se privatizează deranjează multă lume”, a declarat managerul CE Oltenia. În plus, faţă de cele declarate, Ciurel trage un semnal de alarmă declarând că astfel de declaraţii pot afecta imaginea companiei energetice. „Dacă am fi fost listaţi la bursă, acele declaraţii la adresa companiei ar fi scăzut dramatic valoarea acţiunilor companiei. Faptul că procesul de listare este în curs, are acelaşi efect”, a mai Ciurel. Faţă de afirmaţiile făcute la adresa CE Oltenia şi a managerului Laurenţiu Ciurel, organizaţia PSD Gorj va organiza o şedinţă la care să participe şi senatorul Toni Mihail Greblă, pentru a discuta în detaliu ce s-a întâmplat. În urmă cu două zile, preşedintele executiv al PSD Gorj Ion Călinoiu a declarat că poziţia lui Greblă nu este şi cea a partidului. Senatorul Toni Mihail Greblă nu a putut fi contactat telefonic pentru a comenta pe marginea posibilei acţiuni în instanţă ce va fi iniţiată de conducerea companiei energetice.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!