spot_img
14.5 C
Târgu Jiu
duminică, septembrie 29, 2024
Altele
    AcasăNews AlertMinerul Motru cu un pas şi jumătate în Liga a II-a

    Minerul Motru cu un pas şi jumătate în Liga a II-a

    Echipa lui Ştefan Nanu mai are trei etape şi va puncta o revenire după ani buni în Liga a II-a. Minerul Motru mai are de jucat trei meciuri şi va puncta o revenire pe care mulţi o aşteptau de ani buni. Ei bine, de la anul, Gorjul va avea în procent de 100% echipă în Liga a II-a, Minerul Motru având şansele cele mai mari să promoveze. Pe locul secund în serie se află Jiul Rovinari, o echipă măcinată de probleme financiare dar care a obţinut rezultate şi cu burta goală. Cele două sunt primele în clasament, nicio altă echipă neavând şanse să termine pe prima poziţie.

    Duel gorjenesc la nivel înalt

    Mâine, la Târgu-Jiu, Pandurii II va juca împotriva lui Minerul Motru, echipă care dacă va câştiga acest meci îşi va asigura în procent de 99% promovarea în Liga a II-a. în această etapă care urmează, Jiul Rovinari stă, aşa că motrenii au şanse mari să se desprindă în clasament. Ba mai mult, săptămâna viitoare va avea loc la Motru un super derby, Minerul Motru întâlnind Jiul Rovinari într-o partidă în care niciuna din echipe nu va ştii sau putea să rateze. Meciul dintre Motru şi Jiul se anunţă încă de pe acum unul interesant, acela putând fi jocul în care una din echipe să facă pasul decisiv spre Liga a II-a, cele mai mari şanse avându-le gazdele antrenate de Fane Nanu.

    Emoţii cu salvarea

    Pandurii II şi Minerul mătăsari au ceva emoţii în a se menţine în Liga a III-a. Cum în acest an din Liga a III-a pică şi locul 9, cele două echipe din Gorj trebuie să se claseze pe poziţii din faţă, distanţa între locul 9 şi echipele gorjene este de patru puncte. Minerul Mătăsari mai are de jucat două meciuri, într-o etapă va sta şi aşa că minerii trebuie neapărat să obţină cel puţin o victorie pentru a rămâne în Liga a III-a. şi Pandurii II are 25 de puncte, cu patru puncte mai mult decât echipa care retrogradează, deci şi acestei echipe îi trebuie cel puţin o victorie din trei etape.

    Motru performera seriei

    Echipa antrenată de Ştefan Nanu este singura din serie care în meciurile jucate a pierdut un singur joc. Astfel, motrenii sunt performera seriei cu doar un eşec, următoarea echipă cu un număr mic de eşecuri fiind Jiul Rovinari. Minerii au şi cea mai bună apărare din serie cu doar 14 goluri primite dar şi cel mai bun atac din serie cu 29 de reuşite.

    Ajutor de la Pandurii

    Cei de la Motru se gândesc deja la viitor. Directorul sportiv, Mihai Cernica spune că pentru sezonul viitor nu are nicio garanţie că echipa va avea o echipă competitivă. „Vedeţi care sunt problemele la nivelul CEO. Sperăm ca totul să se rezolve”, a comentat Mihai Cernica. Preşedintele pandurilor, Marin Condescu a confirmat că din vară încolo va direcţiona jucători spre Motru. „Vom da şi la Motru jucători”, a spus Condescu. Oficiaklul echipei din Motru spune că orice ajutor e bine venit. „Noi nu putem vorbi la Motru de bani pentru campanie de achiziţii. Dacă vom primi jucători de la Pandurii este perfect”, a mai declarat Cernica.

    „Suntem acolo sus. Să se termine, şi vedem ce o fi din vară încolo. Vedem ce decizii se vor lua. Ne-am făcut treaba, o promovare nu e simplă. Ne-am făcut treaba, decizia finală e cea de la CEO. Nu o să mai jucăm cu Vladimirescu sau Vişina Nouă, în Liga a 2-a e cu totul altceva” Mihai Cernica, director sportiv, Minerul Motru

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!