spot_img
10.6 C
Târgu Jiu
marți, octombrie 1, 2024
Altele
    AcasăNews AlertChiricheş rămâne pandur !

    Chiricheş rămâne pandur !

    Pârvulescu: „Valoarea lui Chiricheş este mult mai mare decât suma pe care o datoram lui Dinamo”

    Pandurii şi Dinamo au negociat dur, ambele părţi ţinându-se tare. În prima fază gorjenii conveniseră cu oficialii „câinilor roşii” ca litigiul să se stingă prin cedarea la Dinamo a lui Vlad Chiricheş. Adică, fundaşul era cotat la 460 de mii de euro. Dar, cu trei minute înainte de expirarea termenului, Marin Condescu s-a sucit şi n-a mai fost de acord cu mutarea lui Chiricheş, chiar dacă îl făcuse pe jucător să vină în mare grabă în capitală. „La ora 23.57 am trimis la Ligă acordul între noi şi Dinamo. Ne-a trecut glonţul pe la ureche, am fost la 3 minute de dezastru”, a spus Eugen Pârvulescu. De fapt, Condescu s-a decis în ultima secundă să dea banii şi astfel Chiricheş a rămas la Pandurii.

    Chiricheş, dus la Bucureşti

    Marţi seara, Vlad Chiricheş era la Târgu-Jiu. A fost sunat şi pus la maşină pentru a veni rapid în capitală ca să semneze cu Dinamo în contul litigiului. Aproape de miezul nopţii fundaşul a ajuns în capitală, însă nu a mai semnat cu Dinamo. Motivul a fost explicat de Eugen Pârvulescu. „Vlad Chiricheş a fost una dintre variante, jucătorul a venit la Bucureşti să semneze contractul cu Dinamo dar la miezul nopţii am ales să plătim. Am considerat că Vlad Chiricheş este cotat la o sumă mult mai mare decât 395.000 euro plus TVA. Chiricheş este jucătorul echipei Pandurii şi din vară. S-au schimbat toate discuţiile, cum se spune la fotbal, în minutul 90. S-a semnat un nou acord. Noi am considerat că valoarea lui Vlad Chiricheş este mult mai mare decât ce ne oferea clubul Dinamo”, a spus Pârvulescu. Astfel, gorjenii au dat bani pentru a primi acceptul să joace şi astfel să nu fie retrogradaţi. În ceea ce-l priveşte pe Chiricheş, acesta ar putea pleca în vară de la Târgu-Jiu, însă numai pe bani şi nicidecum în contul unei datorii cotată la 460 de mii de euro. Chiar şi antrenorul Grigoraş era încântat că jucătorul a rămas la echipă. „Vlad era o soluţie numai dacă vroia el, dar nu a semnat cu nimeni şi rămâne la Pandurii. El ar fi continuat la noi şi până la vară. Au găsit alte soluţii, chiar nu am întrebat ce soluţii s-au găsit, pe mine mă interesează că se joacă”, a spus Grigoraş.

    Şi Becali l-ar vrea pe Chiricheş

    Nu doar Cristi Borcea îl vrea pe Chiricheş, ci şi Gigi Becali. Patronul Stelei chiar a recunoscut că Vlad Chiricheş este un jucător bun pentru echipa sa. Şi având în vedere că Marin Condescu este bun prieten cu Becali, este posibil ca fundaşul să fie transferat la vară de Steaua. Nu degeaba jucătorul a fost trecut în contractul de garanţie dintre Pandurii şi Gigi Becali.

    A fost la Benfica

    Vlad Chiricheş are 21 de ani şi este component al echipei naţionale de tineret a României. Fundaşul are trecut în CV şi numele unei mari echipe din Europa, Benfica Lisabona. Astfel, în anul 2007 scouterii de la Benfica Lisabona l-au adus la echipa lusitană pe jucătorul în vârstă atunci de 17 de la echipa de juniori Ardealul Cluj. Mai mult, Chiricheş a făcut parte din lotul echipei portugheze alături de Rui Costa sau Nuno Gomes. Însă, jucătorul nu a stat prea mult la Benfica, Chiricheş accidentându-se după care a revenit în ţară la Internaţional Curtea de Argeş.

    „De ce nu au plătit cu o săptămână înainte? Oricum, meciul Pandurii – Oţelul nu se mai poate reprograma niciodată în decursul vieţii. Trebuie să se înţeleagă faptul că oricine intervine, dacă nu respecţi regulamentele, te duci la puşcărie. Şi a înţeles şi Marin Condescu acum, după ce a văzut că a pierdut cu 3-0. Dar dacă făcea acum o săptămână această treabă ne scutea de tot scandalul acesta. Nu s-a dus cu niciun ban Condescu aseară la Dinamo. Avea Condescu 400.000 de euro în geantă? Pe ce lume trăiţi? Şi nu s-a dat niciun jucător. Banii erau daţi de 2-3 zile, numai că trebuia să dea un telefon să îi deblocheze banca. Să zică «Da» sau «Nu» la telefon. E o procedură financiară. De exemplu tu îmi pui la mine în cont nişte bani, dar eu nu pot să îi iau niciodată până nu zici tu”, Mitică Dragomir, preşedinte LPF

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!