spot_img
1.2 C
Târgu Jiu
duminică, decembrie 3, 2023
Altele
  AcasăEvenimentMedicul din Padeș acuzat că a eliberat certificate de vaccinare anti COVID-19...

  Medicul din Padeș acuzat că a eliberat certificate de vaccinare anti COVID-19 false a fost arestat preventiv

  Medicului  Ionuț Victor Băloi, din comuna Padeș, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile de către o instanță a Judecătoriei Timișoara. Acesta este acuzat de patru infracțiuni de fals informatic și două fapte de complicitate la fals informatic cu privire la emiterea unor certificate de vaccinare false.
  „Admite propunerea de arestare preventivă formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Timişoara, privind pe inculpatul Băloi Ionuţ Victor. Dispune arestarea preventivă a inculpatului Băloi Ionuț Victor, cercetat pentru săvârşirea infracțiunii continuate de fals informatic (4 acte materiale) și a infracțiunii continuate de complicitate la fals informatic (2 acte materiale), pe o durată de 30 zile, începând cu data de 04.11.2021 până la data de 03.12.2021, inclusiv. Respinge ca neîntemeiată cererea de luare a unei măsuri preventive mai uşoare. Pronunţată în camera de consiliu din data de 04.11.2021, ora 21:30”, se arată în minuta sentinței Judecătoriei Timișoara.

  Ancheta a început după ce la un spital din Timișoara au ajuns mai multe persoane cu forme severe de COVID-19, care dețineau, totuși, certificate de vaccinare.
  Miercuri dimineața, ofiţerii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice din Timiş au făcut percheziţii, la şase adrese din judeţele Mehedinţi, Gorj şi Timiş, la persoane suspectate că fac parte dintr-o reţea care asigură obţinerea de certificate false de vaccinare împotriva COVID-19.

  Te-ar mai putea interesa

  1 COMENTARIU

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: