spot_img
19.2 C
Târgu Jiu
duminică, septembrie 29, 2024
Altele
    AcasăNews Alert"Ne revenim, vom da totul pe teren"

    „Ne revenim, vom da totul pe teren”

    Marinko Kekezovic este unul din jucătorii cei mai importanţi ai Energiei. Extrema gorjenilor este incert pentru meciul de mâine de la Odorhei, dar nu-şi face griji în privinţa parcursului echipei oltene în rundele viitoare. „În liga din România, în acest an, fiecare echipă joacă un handbal bun. Poţi avea o zi proastă, cum am avut noi, şi am pierdut cu Vaslui. Pot să promit că ne vom antrena mult pentru a fi mai buni şi vom încerca să aducem rezultate bune”, spune Marinko Kekezovic.

    Kekezovic optimist

    Accidentat, la fel ca şi alţi doi jucători străini veniţi în această vară, Kekezovic spune că toată lumea trage pentru a fi bine echipei. „În această parte a sezonului avem probleme legate de accidentări. Este o situaţie proastă pentru noi în acest moment, dar vom încerca şi în această situaţie să dăm tot ce avem mai bun pe terenul de joc”, a mai spus Kekezovic. Întrebat de rezultatele modeste ale echipei, extrema Energiei spune că nu-şi explică acest start fals. „Ne antrenăm destul de bine şi nu înţelegem de ce nu reuşim să câştigăm. Jucăm contra unor echipe bune, dar putem câştiga şi în deplasare. Am pierdut meciurile cu Turda şi Vaslui, la Turda am fost foarte aproape de a câştiga, a fost doar o minge între noi şi victorie. Sezonul este foarte lung, iar când jucătorii accidentaţi se vor întoarce pe teren, vom fi o echipă foarte bună, vom face rezultate foarte bune”, a mai spus Kekezovic. Acesta are un mesaj pentru final: „de la înfrângerea cu Vaslui trebuie să luăm lucrurile bune iar cât mai repede trebuie să fim mai buni şi mai puternici”, a mai spus extrema gorjenilor.

    Şi Dorin Dragnea nu-şi explică acest start de sezon slab. „Important este cum vom găsi soluţii să ieşim din pasa aceasta proastă, iar acum să vedem cum găsim soluţii să scoatem trei puncte la Odorhei. Noi ştim ce e de făcut, problema e că ne trebuie şi puţin noroc”, spune Dragnea. Acesta spune că discuţia avută cu cei din conducere este benefică. „Am primit bine mesajul conducerii, ştim că am greşit, ştim că am avut două meciuri foarte slabe. Pot să spun că ne-am bătut singuri, nu ne-au bătut nici cei de la Turda, nici cei de la Vaslui, iar acum trebuie să facem tot posibilul să recuperăm la Odorhei măcar cele trei puncte pierdute cu Vasluiul. Atmosfera în echipă nu este stricată, nici măcar proastă, dar nu prea mai avem încredere în noi. Încrederea o vom căpăta cu prima victorie, asta ne lipseşte. Ne trebuie neapărat o victorie. Cu cât mai repede, cu atât mai bine”, a mai spus şi Dragnea.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!