spot_img
12.9 C
Târgu Jiu
luni, septembrie 30, 2024
Altele
    AcasăNews AlertDoar victoria îi salvează!

    Doar victoria îi salvează!

    Dacă nu vor bate Steaua, handbaliştii gorjeni nu vor mai primi bani

    handbaliştii de la Energia vor juca având sabia este deasupra… cardului. De cap nu poate fi vorba pentru că şi în eventualitatea în care vor pierde, handbaliştii antrenaţi de Liviu Andrieş nu vor fi daţi afară, însă vor fi arşi la bani. Eşecul împotriva Stelei va tăia cardul în două până când echipa va ajunge pe locul 6, poziţie pe care au şanse mici să mai ajungă în acest an. Aşa că sportivii trebuie să-şi dea tot interesul pentru a-şi salva veniturile.

    „Noi suntem de speriat”

    Meciul dintre Energia şi Steaua este programat pentru sâmbătă de la ora 16:15. Gorjenii susţin că nu au altă variantă decât victoria în acest meci, aşa că este de aşteptat ca în etapa a 5-a a Ligii Naţionale să se spargă gheaţa. „E timpul să câştigăm, avem nevoie mare de victorie”, spune antrenorul gorjenilor, Liviu Andrieş. Meciul nu este deloc uşor, ba din contră, se anunţă foarte greu, steliştii având jucători care pot decide soarta partidei. „Steaua este o echipă care are un cuvânt greu de spus, s-au întărit. E un meci greu, dar facem tot posibilul să câştigăm, avem altă stare de spirit apoi şi altă evoluţie după aceea”, a comentat Andrieş. Acesta trage şi o concluzie pentru meciul de sâmbătă. „Nu Steaua e de speriat, noi suntem de speriat. Noi nu am jucat ce trebuie până acum. Steaua e o echipă care joacă în viteză, au doi jucători care ies în evidenţă. Trebuie să facem o apărare agresivă, o apărare care făcea diferenţa în trecut”, a spus tehnicianul oltenilor.

    Credit de la conducere

    Conducerea echipei de handbal este alături de jucători şi stafful tehnic. „Am avut mai multe şedinţe, am atenţionat jucătorii asupra evoluţiei lor slabe. Băieţii sunt conştienţi de evoluţia lor proastă din cele trei meciuri, şi-au luat angajamentul să facă tot ce pot pentru a schimba în bine faţa echipei. Venim după o perioadă grea, o perioadă în care nu am obţinut nimic, am pierdut trei meciuri. A lăsat urme adânci asupra tuturor. Am strâns rândurile, am luat măsurile care se impuneau după aceste meciuri. Sunt sigur că sâmbătă vom câştiga meciul cu Steaua, va fi o deschidere de drum pentru ce va urma”, a comentat Doru Geamănu, preşedintele secţiei de handbal de la Energia.

    Ultimatum la bani

    Tot Geamănu a anunţat ce riscă handbaliştii dacă nu vor reuşi să dreagă busuiocul în campionat. „S-a luat decizia ca salariile să fie diminuate cu 50% până la intrarea în obiectiv, cel puţin locul 6. Dacă nu vor învinge Steaua, salariile vor fi blocate. Îi văd altfel la antrenamente, sunt sigur că se vor mobiliza şi vom câştiga cu Steaua. Nu s-a pus problema vreunei despărţiri. Avem nevoie de jucători, avem jucători de valoare. Mai avem de văzut câţiva jucători străini care au venit dar nu au apucat să joace, dar am încredere că sunt valoroşi. Jucătorii şi banca tehnică nu au probleme. Se munceşte mult la echipă, dar rezultatele au fost proaste. Sperăm ca măsurile luate să-şi atingă scopul”, a mai punctat Geamănu.

    „Trebuie să strângem rândurile şi să găsim soluţiile pentru a ieşi din această criză. E o stare de neîncredere, sunt trei eşecuri, cel mai dureros e eşecul de acasă cu Vaslui, dar şi celelalte două jocuri. Dar până la urmă eşecurile din deplasare se conturau pentru că am întâlnit două echipe tari. Suntem obligaţi să pornim favoriţi, trebuie să câştigăm”, Liviu Andrieş, antrenor Energia

    Articolul precedent
    Articolul următor
    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!